writing-img

vprasanje

clock-img

03.04.2009, 21:17

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

novo vprasanje s strani vesele veselke :))

Kot darilo smo dobili majhno banjico za otrocka. Zdaj jo je puncka prerasla in razmisljam o nakupu nove. Zanima me, v cem vi kopate svoje otroke? Na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu? To sprasujem zato, ker ta banica, ki smo jo dobili, nima ravno dno in se mi ne zdi zato prakticna.

clock-img

03.04.2009, 21:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka
To sprasujem zato, ker ta banica, ki smo jo dobili, nima ravno dno in se mi ne zdi zato prakticna.

Ko bo otrok samostojno sedel, bo ta dno še kako prav prišel veseli veselki in njegovemu user posted image .Pa srečno.

clock-img

03.04.2009, 21:22

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

V kopalni kadi

clock-img

03.04.2009, 21:23

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Jaz sem imela najmanjšo možno banjico, vsaj po moje, pa je bila dobra tam do kakšnega leta. Saj potem sedi v njej, nagneš ga samo toliko da mu glavo opereš, takkirat pa gre z ritjo bolj na kraj, pa noge gor in je.

clock-img

03.04.2009, 22:22

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Imam največjo, okoli metra dolgo na stojalu in sem ful zadovoljna, mala pa še bolj, ker ima placa za čofat in se tudi obrača v njej, ko ji igrača pobegne za hrbet user posted image . Kupila sem jo v Recinku za 35€ in jo bo mala še dolgo lahko rabila. Sedaj itak v njej sedi...

Pa vesela veselka- daj prosim začni v naslov pisat temo (npr. BANJICA, ne pa VPRAŠANJE) ker sploh več ne rabim pogledat kdo sprašuje- ko to vidim, takoj vem, da si ti...

clock-img

04.04.2009, 07:58

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

pr 2 mesecih ste prerastli banjico????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa mal hitro rastete priporočam posvet pri P
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 12:14

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pr 2 mesecih ste prerastli banjico????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa mal hitro rastete priporočam posvet pri P
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

clock-img

04.04.2009, 12:20

clock-img

Anonimen

Na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu? To sprasujem zato, ker ta banica, ki smo jo dobili, nima ravno dno in se mi ne zdi zato prakticna.

Samo na to, da je dovolj velika. Zal ni druge filozofije pri nakupu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem