cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vreče za spanje

clock-img

16.05.2005, 12:22

clock-img

marta2

pencil-img

110

Kje se ugodno dobijo poletne vreče za spanje? Videla sem jih v Mercatorju po 1.990 SIT, vendar iz poliestra in predebele.

Jaz jih nisem imela namena uporabljati, vendar sta se začeli ponoči tako vrteti in brcati ena drugo čez rešetke, da ju je treba majčkeno ukrotit. Upam, da bosta potem tudi bolj spali:bravo::bravo:

Hvala za odgovore

LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

16.05.2005, 12:49

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Meni jo je sicer kupila mama. Kupila pa jo je v Mb-ju, v trgovino Ma-Mi. Je iz bombaža, tanka za poleti, zelooooo lepa, za ceno pa ne vem, ker jo je dobil Žan za darilo. Ampak po moje ni bila draga!

Prodajalka pa je bila tako dobra, da jo je posebej zraven naročila, ker ni imela velike številke.:bravo::bravo:

LP:)

clock-img

16.05.2005, 14:53

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem jih pa videla V H&M, cene pa ne vem.

clock-img

16.05.2005, 20:46

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ce mene vprasas so najboljse v H&M. Sem imela dve iz tam in obe sta se super prali in bile najcenejsi..

clock-img

16.05.2005, 21:19

clock-img

taca

pencil-img

191

Jaz tud mislim, da so v H & M najlepše in so cele iz bombaža. Pol maš pa še fajn pižamce zraven za kombinirat. Cena pa mislim da je 3990 sit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem