writing-img

vročina v zgodnji nosečnosti

clock-img

06.06.2008, 18:08

clock-img

Anonimen

Pozdravljene! Sem v 5 tednu nosečnosti. To je je moja druga nosečnost (prva se je konačala s ss). Danes zjutraj me je zeblo, bolelo grlo in vročina mi je zrasla na 38.3. Hotela sem jo spraviti dol z obhladki (kis) ma ni bilo uspeha. Potem sem vseeno spila 1 Lekadol. Zdaj je temp.padla na 36.7. Zanima me, če je katera imela vročino (moja je verjetno posledica klime na delavnem mestu, moj sodelavec je totalno neprilagodljiv človek), kako ste  jo zbile dol? In seveda, če je imel plod kake posledice???
A je tako visoka temp. nevarna? Kje je meja???? kja pa Lekadol???

clock-img

06.06.2008, 18:15

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Meni je zrasla čez 39 stopinj, ko sem bila noseča 4 tedne, in ni nobenih posledic. Me je bilo zelo strah vzet Lekadol, a mi je potem zdravnik rekel, da ni problema in da lahko.

clock-img

06.06.2008, 18:16

clock-img

Anonimen

Prebolela sem 2 hudi angini brez antibiotika. Jemala sem samo lekadol, tudi po 2 naenkrat. Pa pršilo angal za grlo tudi. Lekadol ne škodi.user posted image  Je edino varno zdravilo v user posted image .
Pa pozdravi se čimprej.

clock-img

06.06.2008, 18:22

clock-img

Anonimen

hvala....zdaj mi vročina pada imam 37.3. Ker lekadol ni kaj preveč pomagal sem šla pod mrzl tuš

clock-img

06.06.2008, 18:24

clock-img

Anonimen

Drugače je pa najboljši domači bezgov čaj, po njem se najhitreje prepotiš. Ga spiješ in greš ležat pa ogrneš se z 2 dekama. Sliši se kruto v tem vremenu,vendar pomaga.user posted image

clock-img

06.06.2008, 18:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi jaz sem imela visoko vročino, ko sem bila noseča s prvo hčerko in sem bila tudi na antibiotikih, pa ni bilo nič narobe.

clock-img

06.06.2008, 18:46

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Jaz sem imela prve tri mesece noon stop malo povišano temperaturo, sicer je bla skoz pod 37, ampka ker imam drugače dokaj niszko, me je non stop zeblo -spomladi sem spala v termoflisu,, kdo je še kjaj takega videl? :), moj možek pa v kratkih rokavih hehe ..potme je mpa minilo, zdaj sem v 20 tednu in mi počasi postaja vroče ...

clock-img

06.06.2008, 19:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem v 5. tednu tudi imela vročino čez 38C. Pa sem šla vseeno na tak hiter sprehod, sem se preznojila, vzela lekadol, čaj z limono in je blo ok.

clock-img

07.06.2008, 20:27

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Jaz sem bila noseča 4. tedne ko sem imela en teden 39. stopinj vročine, pa še delala sem cela boga, nakar sem izvedela da sem noseča. Nisem jemala ničesar razen pila čaj. Pa bom kmal rodila zdravo punčko. Če se ti plod obdrži kljub visoki vročini, pol je vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem