writing-img

vrtoglavica

clock-img

11.10.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

Ojla...
Zanima me samo, ali je imela katera ko je zanosila težave s vrtoglavico???

Sploh ne vem kaj naj bi bilo to....tok se mi je zvrtelo že 14 dni nazaj, da sem kr pošrek hodila....pa nikol nisem imela s tem težav....dons pa spet???

clock-img

11.10.2006, 12:10

clock-img

ninika212

pencil-img

16

Lahko, da si noseča, lahko pa tudi, da je vse v tvoji glavi. Tud jaz sem imela 14 dni pred user posted image  krče, ki ji v 16 letih menstr. ni blo nikol, sem si ze rekla user posted image user posted image user posted image  to bo to, sem user posted image . Pa sem naredla dans v laboratoriju test pa ni nč.  Seveda ti pa želimuser posted image user posted image . Itak je pr vsaki drgač, sam upanja ne smeš izgubit.

clock-img

11.10.2006, 13:58

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mogoče imaš pa nizek pritisk.Vse je možno.
Pa srečno!

clock-img

11.10.2006, 16:26

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Meni pa se zelo pogosto vrti preduser posted image ,je pa res ,da se mi je tudi ko sem bilauser posted image ,tako,da je vzrok lahko marsikje.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

12.10.2006, 08:09

clock-img

Anonimen

Hvala punce za odgovore...sicer ste narobe razumele moje vprašanje...sej ne sprašujem ali sem noseča ali ne...ampak če je mela katere probleme s vrtoglavico, ko je zanosila...

Najboljše ste!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

12.10.2006, 08:23

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Meni se ni nikoli vrtelo.Kaj ne pomeni isto če si noseča ali če si zanosila?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem