writing-img

vsak dan drugačna temperatura?

clock-img

23.06.2007, 17:12

clock-img

Ona22

pencil-img

42

Živjo
Začela sem si meriti bazalno temperaturo- pod jezikom. Vsako jutro jo merim (en teden), pa je vsak dan drugačna. Včeraj je bila 36.6, danes zjutraj pa sem bila podhlajenauser posted image . Namreč danes je bila 35,9. Tole mi ni najbolj jasno. Si jo merim raje v nožnici?
Kaj mi predlagate?

clock-img

23.06.2007, 21:19

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ja, možno je da bodo T bolj stabilne, če si meriš vaginalno. Vendar pa te moram vprašati ali si T meriš pravilno? Takšna odstopanja so sicer možna, vendar se mi zdijo vseeno prevelika. T si moraš meriti vsak dan ob istem času takoj ko se zbudiš, po najmanj 5 urah spanja (nobenega vstajanja, pretegovanja, govorjenja, pitja, lulanja, itd.).
Če si meriš šele prvi teden, to pomeni da še imaš M? Če je tako, potem T v času M lahko nekoliko bolj nihajo.

Upam da sem ti kaj pomagala.

LP

clock-img

24.06.2007, 13:31

clock-img

pot

pencil-img

1487

Mislim, da ti T lahko niha tudi zaradi hormonskega neravnovesja. Povej G ob naslednjem pregledu oz. mu pokaži tabelo.
Jaz sem si jo merila pod podpazduho. Moje T so se večinoma gibale okoli 36° oz. manj, tako, da se mi ˝tako nizka˝ T ne zdi nič posebnega. Smo pač vsi drugačni.

Veliko sreče pri zanositvi.

clock-img

24.06.2007, 15:40

clock-img

renata nana

pencil-img

254

pot kolikor jaz vem se bazalna temperatura ne meri pod pazduho.

clock-img

26.06.2007, 09:11

clock-img

sončica23

pencil-img

23

Pozdravljena,

Prebrala sem, da je je pomebno, da si vsak dan tempaeraturo meriš ob istem času, na istem mestu z istim termometrom. Če si meriš bolj zgodaj je temperatura ponavidi nižja. Sicer pa Se temeperatura dvigne itak šele po ovulaciji. Tako, da šele za nazaj veš, da je bila ovulacija. Temperatura se mora dvigniti za o,2 stopinje Celzija nad prejšnjih 6 meritev, šele potem lahko govorimo o povišani BT.

Veliko sreče in lep dan

clock-img

26.06.2007, 09:40

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Mene pa zanima, ali se res splača kupit ovulacijski termometer ali ne.

Meni je tudi z digitalnim "kar nekaj" kazalo (danes sem imela zjutraj še visoko temperaturo, čeprav imam občutek, da jo bom vsak čas dobila - imam že tisti rjavi izcedek). Uporabljala pa sem digtalnega (merjenje oralno).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem