writing-img

vsem mamicam

clock-img

15.10.2004, 20:21

clock-img

naja78

pencil-img

2169

živjo!
najprej vsem en lep pozdrav iz foruma za vami od Naje 78.
ne da bi komplicirala ampak vem da ste bolj izkušene kot jaz,pa bi vas nekaj vprašala.
S fantom se pridno trudiva da bi ratalo,sicer samo 6 mesecev,pa me že skrbi da ni kaj uredu. Zato vas sprašujem kaj mi lahko svetujete,za zanositev.ne me razumet da sem neučakana,ampak že premišljujem da ni kaj narobe.KAKO PA POGRUNTAŠ DA JE??Meni je G reku da je vse ok na zadnjem pregledu z UZ-jem.
vem da delujem tečna in neučakana,ampak moj firbec je močnejši.sma sem pa sklenila da več na TO ne študiram.
lp prosim za prijaznost.:kuza::kuza:naja

clock-img

15.10.2004, 20:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ce ti je ginekolog zatrdil, da je vse ok, potem nimas razloga za skrb....edino tale mickena neucakanost vcasih naredi svoje...sej ves murphy...tko da ponavadi rata,ko najmanj pricakujes....tko da uzivaj v zivljenju, beri nas in se zalozi s koristnimi nasveti...ratalo bo prej al slej bos vidla...cakamo na tvojo novicko....

clock-img

15.10.2004, 20:30

clock-img

dory

pencil-img

8852

Aja....tukaj ni treba prosit za prijaznost...sej smo same fejst punce ves ;)

clock-img

15.10.2004, 20:42

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ja, saj ste res fejst punce ... samo luste pa nam tudi fajn delate s temi prikupnimi slikicami svojih sonckov! :)

:miska:

clock-img

15.10.2004, 20:59

clock-img

dory

pencil-img

8852

caki caki..se mal pa bomo mel srckano konkurenco :)

clock-img

15.10.2004, 21:15

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:love::love::love::love::love::love::love::love::love: .... izpod tvojih prstov naravnost v bozja usesa .... :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

clock-img

15.10.2004, 21:17

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Hmmm, sem mislila na tisto o SE MAL... Tisto o konkurenci pa je tak: za vsako je njen najlepsi, a ne?

:miska:

clock-img

15.10.2004, 21:51

clock-img

deily

pencil-img

334

Pozdravljena Naja78
Ne sekiraj se in ne misli, da je s teboj kaj narobe, saj ti verjetno psihično vpliva, da ne zanosiš, poleg tega pa se trudita komaj 6m. Midva s fantom sva brez zaščite 2.5 leti in nama je ratalo, pa čeprav nepričakovano, saj se nisva trudila. Včasih sem se pohecala, češ da je neploden, vandar je dokaz da ni :duda:. Ne premišljuj, ampak uživaj :sloncek:, kajti :duda: bo prej ali slej prišel v vaš dom.

Deily 11t6d

clock-img

15.10.2004, 22:05

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Naja 78,čim manj se obremenjuj in čim bolj uživaj:hudicek:.če ti je tvoj G rekel,da je vse uredu,potem je.Midva sva se "matrala šest let,preden sva dobila:duda:,potem pa zopet šest let nič,no zdaj smo pa dobili še dva:duda::duda:.Vidiš NIKOLI SE NE VE,KAJ TE ČAKA:kuza::miska::metulj:
Želim tida boš kmalu:nosecka:
lp

clock-img

16.10.2004, 11:56

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

naja78, čim manj premišljuj o tem pa bo....mislim da je večini ratalo "brez premisleka";)
Ko pa enkrat spoznaš te sončke, so pa vsi ostali "načrtovani brez premisleka":)-
LP
:muca:

clock-img

16.10.2004, 13:39

clock-img

naja78

pencil-img

2169

hvala punce.

res vas bom poslušala. ne bom več o tem premišljevala.
enkrat bo že.lepo pazite na vaše :duda:
naja 78

clock-img

17.10.2004, 12:14

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Šele po 1 letu in pol naj te začne skrbeti. Drugače pa je vse ok

clock-img

17.10.2004, 13:06

clock-img

naja78

pencil-img

2169

HVALA KIMI.:bravo:

res ne bom več o tem prmišljevala.če bo pa kaj novega ti povem ali prašam.
naja:rozica:

clock-img

18.10.2004, 10:50

clock-img

mašinca

pencil-img

71

Živjo naja!

Midva sva rabila skoraj eno leto. Sej se nisva trudila, ampak vso zaščito smo v smeti zmetal. Moram rečt, da je tudi mene proti koncu že kdaj malo panika zagrabila, ampak čisto po nepotrebnem. Skratka ratalo je in sedaj že komaj čakava na :angel:. Tako da ne obupaj in še kar naprej čimbolj uživaj v ljubljenju.

držim pesti :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem