writing-img

vsi znaki za nosečnost so bili prisotni...

clock-img

23.02.2006, 14:25

clock-img

buča

pencil-img

825

pa sem po 1 tednu zamude dobila user posted image .Joje so me bolele,hrana mi včasih je,drugič mi ni dišala,vse me je špikalo spodaj,imela sem povišano temperaturo...pa zamujala je user posted image ,najprej 1,potem 3,potem 5 ,potem sem potiho upala,jeeeeeee,potem 6,ta 7 dan pa trararaaaaaaa,prekleta ku..a smotana,zdej pa vložke not bašem,majku ji s...lim.
ehhhhh,pa se ne sekiram prevečuser posted image user posted image al pa seuser posted image user posted image no,ja glih neki vmes....še dobr da mam Pikouser posted image user posted image ...pa prvič sem v prvo zanosila,2 v tretje,ni hudič,da zdej nau ratal...user posted image

clock-img

23.02.2006, 15:02

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Buča, sej bo. Kmalu, ziher!

clock-img

23.02.2006, 15:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Saj bo ratalo - enkrat že.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.02.2006, 15:34

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

buča, saj bo, boš videla. pa poglej nisi edina, glej koliko nas je. po M pa spet na polnouser posted image user posted image user posted image  in enkrat nam bo ziher ratalo.

clock-img

24.02.2006, 11:53

clock-img

manca

pencil-img

1041

Tudi jaz sem danes dobila menstruacijo, pa sem pričakovala da je ne bo.....trebušček imam napihnjen že nekaj časa, pa prsi me ful bolijo da niti modrčka ne morem imeti  na sebi. Bo morda pa v tretje uspelouser posted image

clock-img

24.02.2006, 12:43

clock-img

Anonimen

Ej buča, enkrat bo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2006, 15:40

clock-img

sasabela

pencil-img

54

Jest mam filing, tko kot vse mesece do sedaj, da zdej bo pa sigurno uspelo. Čutim na vodi...čeprav je mal kalna.....punce samo v akcijo...user posted image

clock-img

24.02.2006, 17:09

clock-img

inja2

pencil-img

600

Buča tudi tebi se bo kmalu nasmehnila sreča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2006, 17:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Buča, meni se je čisto ISTO zgodilo. Bila sem prepričana, da je uspelo, a je zamujala zarad vodne ciste na jajčniku user posted image user posted image  Znaki pa čisto za user posted image !!! In seveda sem uničla 2 testa, tisti Romed je bil celo pozitiven!!! user posted image user posted image  CB pa negativen.

Ah, saj bo kmalu posijalo sončece za vse, ki si želimo user posted image

clock-img

24.02.2006, 19:39

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Ko boš res user posted image , bodo vsi opisani znaki drugačni, kot sedaj. Bolečine v trebuhu, napetost, slabosti,... se bodo izražale drugače, kot sedaj opisuješ. Tudi jaz sem 6 mesecev imela vse znake, pa je bila le ovulacija ali PMS, sedaj so drugačni.

clock-img

24.02.2006, 19:53

clock-img

lunca23

pencil-img

23

Buča ne obupat.
Tolaž se s tem, da nisi sama in da nas je tle gor kr velik, ki vsak mesec upamo, da bi zagledale tiste čudežne user posted image - user posted image .
Če je v prvič pa v drugič ratal, ja ni hudiča, da tud v tretje ne bi (tk ko si tud sama zapisala).
Le pogumnouser posted image !!!!

Pa še enaga user posted image za srečo!

Lp, user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce .... in da preganjaš sence!

clock-img

24.02.2006, 20:20

clock-img

Makica 79

pencil-img

42

Naj te samo potolaži misel na to, da nas je takih še kar en kup tukaj. Vsaki mesec imamo te "znake", ko pa šeuser posted image  zamuja pa je vse skupaj toliko huje.
Rada pa bi ti povedala da si prava srečnica, da ti je že uspelo in vsaj veš da je vprašanje časa ko boš spet veselauser posted image .
Ne se sekirat, vsaj ne toliko kot me ostale ki še sploh nevemo, kako in kaj. Al je vse ok ali ni?
Upajmo skupaj za sebe, za tebe, za vse nas.
user posted image
Punce samo z pozitivnimi misli (user posted image ) in ogromno ljubezni (user posted image ) jo lahko preženemo, to grdo (user posted image ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem