cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

witto?

clock-img

11.02.2008, 22:51

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Živjo!
witto mislim da imaš jutri pregled pri G. Držim pesti in poročaj.user posted image

clock-img

12.02.2008, 07:43

clock-img

Anonimen

No, tudi jaz držim pesti! user posted image

clock-img

12.02.2008, 12:20

clock-img

pike

pencil-img

647

Jaz tudi upam na najbolje, kakorkoli bo, poročaj.user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 15:23

clock-img

neyka7

pencil-img

219

Držim pesti na rokah in nogahuser posted image

clock-img

12.02.2008, 17:03

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

witto kako je bilo danes? Upam na dobre novice!user posted image user posted image  poročaj

clock-img

13.02.2008, 16:05

clock-img

witto

pencil-img

1014

živjo, miniko. No pa  se po dolgem času javljam. Veliko se je zgodilo v kratkem času....... V glavnem nosečnost je bila, ampak se je žal končala z ssuser posted image user posted image user posted image .  Bila sem med tem časom v bolnici, in ko sem prišla domov, nisem imela moči, da bi pisala. Enostavno, me je ta Januar popolnoma psihično izčrpal. Nekako se pobiram, in se tolažim, da, če je že imelo za bit kaj narobe, rajši zdaj na samem začetku, kot, da bi bila noseča več, in bi bilo takrat še kaj hujšega. Upam, da bo v drugo boljše. Trenutno, sem se odklopila za mislijo na user posted image , ker je bilo preveč vsega zame, in si rekla, bo kadar bouser posted image user posted image user posted image   za vse

clock-img

13.02.2008, 16:43

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

witto...res mi je zal user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 16:47

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

witto žal mi je, da se je izteklo takouser posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna, v drugo bo sigurno vse OK

clock-img

13.02.2008, 16:51

clock-img

tany83

pencil-img

3035

user posted image  witto zal mi je, da se je tako koncalo user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

clock-img

13.02.2008, 17:07

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

user posted image  witto tudi meni je žal, da se je tako izteklo
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 17:25

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eh ne no. Pismo. Pa saj to ni res. Hudo mi je za tebe. V mislih sem ob tebi in sem ti v oporo. Je pa res da je pol že moralo tak biti. Bodi prepričana da boš kmalu ugledala user posted image user posted image  in takrat bo vse ok. Mogoče že kmalu. Držim pesti in mislim nate. Pošiljam ti topel user posted image  in želim da se hitro pobereš na noge in naprej veselo user posted image  da bomo se lahko kmalu veselile  s tabo. Sem pa ves mesec mislila na tebe in upala na najboljše. V glavnem drži se in ne obupaj. S tabo smouser posted image user posted image .

clock-img

13.02.2008, 17:30

clock-img

Anonimen

Dekle, drži se! Prepričana sem, da te nekje že čaka tvoj mali sonček. Naj ti čimprej posije.user posted image

clock-img

13.02.2008, 18:09

clock-img

pike

pencil-img

647

Verjetno ti je zelo težko ampak ne obupat, na teh forumih je že mnogo punc pisalo, da so imele ss a so potem vseeno dočakale svojega sončka. Vem, da te besede sedaj nimajo prave teže, a pusti času čas in videla boš, da tudi tebe čaka tvoj sonček do tačas pa se lahko vse, ki se s tabo trudimo spodbujamo in potolažimo. user posted image

clock-img

13.02.2008, 18:23

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Wito tudi jaz ti pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam da boš čim prej zbrala pozitivne misli in zagledala user posted image

clock-img

13.02.2008, 19:20

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

prav lepo se mi zdi koliko vas je ki pomagate razočaranim in žalostnim osebam na tem forumu. Jih tolažite in spodbujate in jim vlivate moč za nadaljno pot. Res lepo da niste egoistične in znate sočustvovat z drugimi. Ostanite takšne kot ste!user posted image

clock-img

13.02.2008, 19:33

clock-img

Raguel

pencil-img

338

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spremljala sem tvojo zgodbo in verjamem da si trenutno zelo izžeta ampak vedi,da bo slej ko prej tudi to za tabo in boš kmalu uzrlauser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

13.02.2008, 19:45

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 19:56

clock-img

witto

pencil-img

1014

Punce, hvala vam...........user posted image user posted image user posted image  res....  za vse tople besede, in misli. Miniko en velik user posted image user posted image user posted image  tudi zate.  Sej vem, da bo prišel dan tudi zame. Ampak se trenutno ne ukvarjam s temi mislimi,  bom se ko bo čas. Sem pa zelo vesela, za ostale borke, ki so ugledale user posted image . Želim vam čim lepših 9 mesecev, čim več sproščenih trenutkov, in veselja, saj boste kmalu imele svoje pikice v naročju.

clock-img

13.02.2008, 20:12

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

prav lepo se mi zdi koliko vas je ki pomagate razočaranim in žalostnim osebam na tem forumu. Jih tolažite in spodbujate in jim vlivate moč za nadaljno pot. Res lepo da niste egoistične in znate sočustvovat z drugimi. Ostanite takšne kot ste!user posted image

Brez skrbi da stojimo ob strani tudi takšnim ki jim ne gre vse po planu in jih bodrimo, včasih smo edine, ker samo tukaj poveste skozi kaj grete in za to smo tu, da se z vami smejimo in jočemo

clock-img

13.02.2008, 20:38

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem