writing-img

www.ringaraja.net

clock-img

22.10.2006, 14:33

clock-img

inibini

pencil-img

31

živjo jest se vam prvič oglašam in me zanima kdaj delate nosečniški test?

clock-img

22.10.2006, 16:27

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Že hhmmm milijonkrat, testi se delajo po izostanku M in ne prej.

clock-img

22.10.2006, 16:41

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

A boljšega naslova pa niste mogli izbrati?

clock-img

22.10.2006, 16:43

clock-img

inibini

pencil-img

31

ne!če te pač mot ga ne beri!

clock-img

22.10.2006, 16:55

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: primoza

A boljšega naslova pa niste mogli izbrati?

A si pomislila, da nekateri mogoče niso "profiji" v sodelovanju v forumih. Poglej št. postov pri inibini, pa boš vidla, da je nova tukaj. Nikakvo dobrodošlico ste ji dali.
Inibini pozdravljena in dobrodošla. user posted image

clock-img

22.10.2006, 16:59

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Čisto vljudno sem vprašal, če ima človek veselje do učenja bo drugič dal malo bolj posrečen naslov. Saj zato pa so FAQ, pa navodila za uporabo pa te zadeve. Ne nisem POMISLILA, da je uporabnica začetnica.

clock-img

22.10.2006, 18:54

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja primoza,kdaj pa ti delaš test??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dobrodošla  "ta nova" na www.ringaraja.net

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

22.10.2006, 19:59

clock-img

inibini

pencil-img

31

anajmad in lulu hvala da ste me tko lepo sprejele!čeprav ima primož ene težave-sej bo boljš!za take se pa res nimam kej sekirat za vsakega je enkrat prvič!!!!!!!

clock-img

22.10.2006, 21:30

clock-img

pot

pencil-img

1487

inibini pozdravljena med nami, user posted image user posted image user posted image
odgovor pa si že dobila: po izostanku M. Prej se ga ne splača, če si noseča, ti bo test pokazal + tudi en teden po izostanku. Kar potrpežljivo. Pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

23.10.2006, 17:57

clock-img

saša80

pencil-img

452

IZVIRNO SPOROČILO: pot

inibini pozdravljena med nami, user posted image user posted image user posted image
odgovor pa si že dobila: po izostanku M. Prej se ga ne splača, če si noseča, ti bo test pokazal + tudi en teden po izostanku. Kar potrpežljivo. Pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image .

dobrodošla med nami... test pa naredi po izostanku user posted image user posted image kot so ti povedale punce pred mano..

clock-img

23.10.2006, 18:54

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Dobrodošlauser posted image user posted image !

clock-img

23.10.2006, 18:55

clock-img

janusha

pencil-img

36

tako je inibini veseli smo vsake nove članice, sicer sem sama tudi dokaj nova, a ti povem, da so punce tu gor res zlate in takoj priskočijo na pomoč, znajo dvignit samozavst in imajo res mnogo izkušenj, zato izrekam dobrodošlico tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ! Test kot že rečeno narediš, ko ti user posted image  zaostaja

clock-img

23.10.2006, 20:19

clock-img

Maj75

pencil-img

43

Pozdravljena inibini,

tudi jaz sem dokaj nova in ti izrekam prisrčno dobrodošlico. Če ti user posted image  zamuja, pa kar pogumno naredi test. Držim pesti, da bo +!

Lp, Maja

clock-img

24.10.2006, 08:59

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Pa se res "nosečniški hormon" začne proizvajat šele ko enkrat user posted image  izostane, ali se tudi že prej ...
Zanima me čisto infomativno, ko vse v en glas zagovarjate, da naj se test dela šele po izostanku user posted image . Ali je to zaradi nakupa testov ali se res šele tako pozno vidi nosečnost?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

24.10.2006, 09:02

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Saj se dobi test (DM), ko bi naj nekaj dni po spočetju že pokazal, samo ne vem no, itak bi ga potem še 1x za ziher delala. Glede stroškov, je res bolje počakat, da user posted image  izostane, pač ne mečeš denarja vstran.

clock-img

24.10.2006, 09:07

clock-img

ANIME

pencil-img

888

AHA, to pomeni da so v igri predvsem stroški ...
Ker moja radovednot je čisto predraga (oz. raje bi kupila test, da potešim radovednost, kot pa da čakam še en teden) ... ker imam občutek, da bom kar znorela od vprašanj v glavi.
Sem mislila, da se res hormon tako pozno začle izločat oz. da ga je prej toliko manj, da test še ne zazna.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

24.10.2006, 09:37

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Ja ziher ga je prej toliko manj, zato mogoče tisti test ni tako natančen je pa verjetno bolj občutljiv kot ostali. V glavnem, če hočeš bit ziher ne glede na denar, je treba počakat, da user posted image  zaostaja. Vsaj en dan. Vem, da je težko čakat, ampak kaj čemo. Vse rabi svoj čas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem