writing-img

zaščitna krema za obraz

clock-img

25.03.2005, 09:46

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Katero kremo za obraz boste uporabljale za svoje :duda: Jaz svojo :duda: pozimi nisem nič mazala, ko sva šli na sprehod, zdaj ko bo pa sonček, bi pa morala začeti.

Kaj mi svetujete?

clock-img

25.03.2005, 09:48

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Tale od Nivee Wind&Wetter Creme je super fajn, pa od Bubchen tudi.

S faktorjem pa ni za pretiravati: rajši kupi peno faktor 18 od Bubchen, ki se lepo razmaže, pa večkrat jo namaži, pa bo. Visoki faktorji niso dobrodošli za:duda:

pa-pa Mina1

clock-img

25.03.2005, 10:07

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz sem ga pozimi mazala z Nivejino Wind&Wetter Creme, zadnjič,ko pa je bil že tako močen sonček, pa sem ga namazala že kar z Nivejino otroško kremico z faktorjem 30. Mogoče sem malo pretiravala, ampak druge v našem DMu nisem našla.

Lp, Boni

clock-img

25.03.2005, 10:17

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Boni, tako kot ti, sem ga tudi jaz pozimi mazala s kremo Nivea za veter in mraz, sedaj sem pa nabavila prav tako od Nivee kremo za sončenje s faktorjem 30. Mislim, da bo ok.:bravo:

clock-img

25.03.2005, 19:03

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mina1,

jaz pa mislim, da so glih visoki faktorji primerni za :duda::zmeden:, ne pa nizki, ker z nizkimi več žarkov prepusti.

Lp asso

clock-img

25.03.2005, 19:37

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Meni so v lekarni dali Vichy factor 30, samo mi je gospa tam rekla, naj ga raje kar pokrijem kot mažem, pa da naj prej preizkusim na vratu ali rokicah, če ni alergičen nanjo. Sicer pa je kremica zelo draga (mislim, da 2800 SIT), a se lepo maže in je ne porabiš veliko.

clock-img

26.03.2005, 12:31

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Meni je pa pediater rekel, naj ga skrijem pred soncem in nič mazat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem