writing-img

za nosečnost povedati na martinovo

clock-img

07.11.2007, 00:59

clock-img

Anonimen

Ta vikend je martinovo in sva z mojim povabila najine starše na kosilo.
To pa bi tudi izkoristila in jim povedala, da sem noseča.
Imate kakšne fajn ideje, kako bi to izvedla. Morda kaj v zvezi s praznikom....dajte mi prosim kakšne fajn predlogeuser posted image

aja, pa anonimna sem, da ne bi kdo zvedel prej kot bi to želela...saj veste kako hitro se to zgodiuser posted image

clock-img

07.11.2007, 07:16

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Kupi mlado vino in sama izdelaj etikete ala VINO BABICA, VINO DEDEK, VINO STRIC, VINO TETA ... Baje da celo obstaja neko vino s takimi etiketami. Sama ga še  nisem videla.

200% MAMI

clock-img

07.11.2007, 08:31

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

Hmmmm, reci jim : Drugo leto bo pa en več z nami  jedel martinovo kosilo?  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2007, 08:47

clock-img

cukerček

pencil-img

575

vsakemu paru daj ob prihodu kao darilo dobrodošlice... v darilno vrečko daj flašo mladega vina in zraven v koverti slikico UZ če jo že imaš, če je pa nimap pa daj namesto slikice kakšne copatke ali zokenčke za dojenčka... ko jih bojo vidli jim bo ziher jasno....

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

07.11.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

naredi torto v obliki štorklje pa jo postezi za sladicouser posted image

clock-img

07.11.2007, 12:11

clock-img

sasa79

pencil-img

217

Uuuu, Martinščica ti je dala dober predlog. Midva sva jim hotla poslati slike iz UZ, ampak ko sma zvedla, nisma mogla čakati na slike in sma jim šla, takoj ko sem naredila test, kar osebno povedat.

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

clock-img

07.11.2007, 12:19

clock-img

hejdi

pencil-img

41

Ko nazdravljate, naj mož nazdravi na novega člana, ki raste v bodoči mamici in ga pričakujete ... pove kdaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem