cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

za obdržanje pikice

clock-img

25.11.2008, 08:11

clock-img

Anonimen

končno sva prišla do noseččnosti, sva še čisto na začetku, me pa zanima kaj se priporoča (čaji, vitamini, ...) da pripomore k obdržanju nosečnosti in ne da je prezgodaj konec?

clock-img

25.11.2008, 08:48

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Glej, kaj prida ne moreš narediti. Živi zdravo in umirjeno. Če je z razvojem vse v redu, bo raslo, če ne, ti na potek nimaš vpliva. Pa ne razmišljaj negativno. Že to, da ti je uspelo zanositi, je ogromno.

clock-img

25.11.2008, 10:28

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

žal je tu velikokrat odvisno le od sreče...

Ti samo pazi, da ne dviguješ kaj težkega in se ne naprezaš preveč. Uživaj v sproščenih prvih tednih v mislih na user posted image . Privošči si kaj za "dušo"... sprosti se in verjemi, da bo vse ok!

pa čestitam seveda!

clock-img

25.11.2008, 11:39

clock-img

girly

pencil-img

951

Najprej user posted image user posted image user posted image  za vajino user posted image !

Ja, kot so že moje predhodnice napisale, kaj dosti ne moreš storiti. Poskusi biti čimbolj sproščena, ne misli, da bo šlo kaj narobe, ne dviguj težkih stvari, zdravo živi in jej. Priporočam jemanje folne kisline, ali pa kar kakšnih vitaminskih tablet za nosečnice. Sicer pa: misli pozitivno ter uživaj v user posted image ! Te pa razumem, da te skrbi, tudi midva sva se trudila dolga leta za najinega user posted image  in me je tudi na začetku full skrbelo. Zdaj sem pa v 17. tednu in vse kaže ok user posted image . Tako, da kar pogumno in srečno!

Kris je najin sonček :)

clock-img

25.11.2008, 14:05

clock-img

titi3

pencil-img

328

Vitamini da, čaj pa naj bi bil najboljši tisti Bebe za malčke tako so mi rekli v lekarni. Pomisli katere čaje ne bi dala novorojenčku in to ti je lahko vodilo, ki bi moralo v načelu veljat. To mi je tudi svetovala v lekarni.

"A man can be destroyed but not defeated."

clock-img

25.11.2008, 19:46

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Molitev, da bo vse OK. In nič drugega ne pomaga...preverjeno!

clock-img

25.11.2008, 19:58

clock-img

cupacups

pencil-img

255

molitev...vsak veruje v svoje...

drugače pa....folna kislina...mamimed..se dobi v lekarni...to je priporočljivo jemat do 3 m ...in še naprej..jaz sem celo nosečnost...Mgnezij..Magnezol ....tudi iz lekarne
drugega pa ni nič takega...vitamini so vsi v mamimedu...ostalih ne rabiš...
zdravo jej, predvsem mlečne izdelke...pravijo da če popiješ na dan 2 dc mleka v prahu da boš imela veliko mleka user posted image ..no to ni ravno preverjeno, pravijo pa starejše gospe....ne ispostavljaj se hrupu, uživaj življenje, delaj kar te veseli, izogibaj se prepirom, ne naprezaj se preveč..uglavnem uživaj

čestitke za vajin naraščajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem