26.10.2007, 08:52
5505
glede na to da od mojih živim skoraj 100 km stran, pa da živim v hiši od tasta in tašče, bi skrb za moja dva prepustila bratu in njegovi ženi. A VENDAR VEM, DA MOJA DVA NE BI RADA BILA NEKOMU NA GRBI. se preveč zavedata danšnjega stresnega življenja in ko mladi praktično nimamo včasih časa niti za lastne otroke. Tako da bi, če bi bila odvisna od drugih verjetno šla v dom.
Kar pa se tiče tasta in tašče pa ne vem....zdi se mi da se celo življenje nekaj razdajam za druge, se žrtvujem za druge, samo da bo vsem prav in da bodo vsi happy....pri tem pa pozabljam nase. Zdaj ko me je verjetno tudi zaradi tega izdalo zdravje se učim živeti drugače in sebe dajati na prvo mesto. Tako mislim, da bom tastu in tašči lepo povedala, da če bom mogla bom skrbela zanju (služba otroci gospodinjska opravila itd), če ne pa bomo morali najti drugo rešitev. Nočem biti več pridna ovčka ki vsakemu ustreže in se do konca izčrpavati!
Pa tudi sama tako razmišljam, dokler bom lahko skrbela zase bom doma, ko pa temu več ne bo tako pa grem magari tudi v dom!

in mi tašča pazi otroke ko sem jaz v službi, pa mi jih pazi kadar greva z