writing-img

zadah iz ust

clock-img

19.09.2008, 16:35

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Naš mali bo novembra star dve leti. S septembrom smo ga vpisali v vrtec. Vse je super, samo ko pride iz vrtca ima grozen zadah iz ust. Ne vem, po čem mu smrdi iz ust, v glavnem spominja me na tiste zadahe, ko imaš zjutraj mačka.
Vendar mu doma po približno eni uri zadah enostavno izgine in ne smrdi nič več. Moj mož pravi, da v vrtcu premalo pije, ko pa pride domov, pa se napije in zadah izgine. Mene pa je strah , da ne bi bilo kaj narobe z njegovim želodčkom.
Ima mogoče katera podobne izkušnje?

clock-img

19.09.2008, 18:18

clock-img

RAISA

pencil-img

30

Ja lep pozdrav,nekaj podobnega ima moj Nik,sicer je star 6 let,pa vseeno,po pregledu so ugotovili,da ima tako močno želodčno kislino,da se mu še na grlu pozna,in so naju zdaj napotili na pregled želodčka in pa dieto,sladke stvari so prepovedane,vsaj zaenkrat.Ni rečeno da je pri tebi isto,lahko pa poizkusiš sama doma-veliko srečeuser posted image

clock-img

19.09.2008, 20:10

clock-img

soncnica07

pencil-img

87

Pri moji se tudi to občasno pojavlja. Ponavadi, ko vstane po popoldanskem spancu. Zjutraj nikoli. Za zdaj še ugotavljam, kaj bi lahko bilo, ampak po moje je kakšna hrana, ki želodčku ne ustreza ravno najbolj. Lahko bi bila kakšna mlečna hrana..

clock-img

20.09.2008, 15:13

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Ojla
Sama sem že 1x odprla to temo in po pogovoru z ostalimi dejansko ugotovila, da se to dogaja, ko je prehlajen in/ali ima zamašen nos. In v vrtcu ne hodijo za njim in mu brišejo nosek.

clock-img

24.09.2008, 21:39

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Se podpišem pod Lidy. naša je ravno zdaj mela ta problem. bila pa je konkretno prehlajena. pa mogoče je tudi kaj na tem, da je bolj malo pila.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem