IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Tudi jaz mislim, da ni prepozno. Midve s sestro imava 19 let razlike, ona in brat pa kar 22. To je že velika razlika in problem tukaj jaz vidim le v tem, da jo hkrat vzgajamo vsi in nihče. Problem se pojavi, če en reče ne, drugi pa pocarta in seveda reče da. Potem pa nastopi razvajenost.
Drugače pa je bila velika prednost najina starost, ker sva lahko pazila na njo, ko je mama še delala popoldne. Pa tudi drugače sva ji pomagala, ko se je le dalo. Zdaj je sestra stara že šest let in je zelo pridna. Upam, da bo kmalu lahko ona popazila na moje otroke
.
prvi odstavek je edini problem pri nas (12 let razlike), ker ima tamala 3 starše in hkrati nobenega. poleg tega je po eni strani družine daaaaaaleč najmlajša in jo tam crkljajo vsi nenormalno...
drugi odstavek je tudi res, samo morš pazit da večjih otrok ne obremeniš preveč z dojenčkom, kar se je meni dostkrat zgodilo, ko nisem mela 'pravoglasanja' al bom pazila tamalo al ne... je blo kr samo po sebi umevno...
sicer pa sem mnenja da tvoja razlika (torej če gremo gor 12 in 9 let) nikakor ni prevelika, tvoja leta pa so še manj kritična in se boste pomoje super meli
noble and children respected their elders.