writing-img

zajtrk vaših malčkov

clock-img

04.02.2008, 08:17

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

kaj dajete svojim malčkom za zajtrk?Moja je stara 2 leti pa noče kej preveč pobavat kaj drugega kot pa določeno hrano.Rada bi ji dala kakšno pašteto pa je ne je..ponavadi jeva kakšno salamo,ali pa margarino&marmelado,jogurt,čokolino..pol je pa že kar konec..imate kakšne ideje..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

04.02.2008, 08:21

clock-img

Anonimen

jogurt+misli, umešano jajce in jogurt, hrenovka, kruh in med, kruh in pašteta, kruh in sirček, mlečni riž, gres, polenta z mlekom, kaki kosmiči z mlekom, ...

clock-img

04.02.2008, 08:43

clock-img

Anonimen

dobro jutro.mi našemu dveletniku dajemo to kar si zaželi,ker drugače ne spravimo vanj niti grižljaja.ne je nobenih čokolinotov,ne skutic,ne jogurtov,ne grisa....nič mlečnega,edino mleko v tetrapaku pakirano po 2dcl,v čem mu je fintauser posted image aja pa občasno kak zdenka sir,al pa sir v toplem sendviču.drugače pa pašteta,pašteta.pa hrenovke,jajčka,nutela- če se slučajno ne spomni pa izjavi AKA JE V KUHUuser posted image klobase so še na sporedu pol pa tema!

clock-img

04.02.2008, 08:46

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja al bina ne se jezat.jaz žal nisem čisto od začetka z vami..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

04.02.2008, 10:18

clock-img

mojmaček

pencil-img

61

Zdravo

Mi smo našega kar začeli navajat na ,,naše,, zajtrke. Maja bo pa 2 leti star. Je pa vse.

LP

clock-img

04.02.2008, 10:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2008, 11:01

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Zajtrke ima v vrtcu.
Doma pa čez vikend jemo - omleto s sirom (ponavadi naju oči ob sobotah zjutraj razvaja s svojo specialiteto), corn flakes, keksolino, čokolino, gres, mlečni riž, mleko + makovka, kruh + namazi, čeprav slednje redko, ker večinoma kar sledimo prehranjevalnim navadam iz vrtca. Tam pa je zajtrk vedno topel obrok, nekaj z mlekom pač....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem