writing-img

zakaj hujša?

clock-img

28.02.2008, 22:33

clock-img

miškot

pencil-img

124

Moj fantek je star 6 mesecev - zelo uspešno uvajamo gosto hrano, rad ima vse in veliko poje. Goste hrane poje celo toliko, da smo prešli na samo še dva mlečna obroka po 210ml, zjutraj in zvečer. Čeprav imam občutek, da ogromno poje pa opažam, da je v zadnjem času nekam bolj suh. Ali bi v tej starosti potreboval kak obrok mleka več namesto goste hrane? Ali mislite, da je to zato, ker je v fazi, ko se že ogromno giblje?

Hvala za vaše izkušnje in odgovore

clock-img

28.02.2008, 22:36

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

kar na oko ne moreš govorit da se ti zdi bolj suh.Saj meni se tudi moj še bolj suh zdi,pa ni se je zredil.
če misliš da teža ni ok,pojdi do P ga stehtat

clock-img

29.02.2008, 05:50

clock-img

anju

pencil-img

2573

kaj pa, če je zrasel? in se ti zdi bolj suh, ker je daljši?

clock-img

29.02.2008, 08:48

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Hm, če se spomnim nečakinje, je bila pri 6m prava žogica, ko sem jo videla čez 14 dni, pa je bila videt vsa suhcena - ampak tako je bilo samo na videz, ker se začne otrok pol čedalje bolj gibat, z GH se tudi ne redi tako hitro kot samo na mleku, veš da prvi meseci so ekstra, kar zadeva kilažo, ker grejo lahko tudi po 1,5kg gor vsak mesec. Če te skrbi, pa se pojdita stehtat, da boš mirna. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

29.02.2008, 09:26

clock-img

jaša2

pencil-img

658

od 6m naprej se dojenčki ne redijo in ne rastejo več tak hitro prej. pa tud vedno bolj so v gibanju - začnejo bavcat, se mečejo sem in tja... mislim, da ne rabi več mlečnih obrokov.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

29.02.2008, 11:09

clock-img

miškot

pencil-img

124

Hvala vam za odgovore, saj se je meni tudi zdelo, da se mora rutina 1,5 kg na mesec tudi enkrat ustavit, kakor je naš kazal prve štiri mesece, bi zdaj tehtal že trinajst kg, če se ne bi zadeva začela upočasnjevati. Sicer pa im 9 kg, kar tudi ni malo za to starost.

clock-img

29.02.2008, 11:52

clock-img

jaša2

pencil-img

658

ej, miškot, če ima pa pri  6m 9kg, se pa sploh nimaš kaj bat!!!! moja je 9m, pa ima komaj 8770g! sma imeli pred 2 tednoma posvetovalnico, pa semse ful zasekirala, če dobi premalo jesti, al kaj, ker se je v 3 messcih zredila samo za 760g, zrasla pa nič!user posted image   ampak ni to nič takega menda v tem obdobju, tak da...

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

29.02.2008, 13:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tako na oko je pri nas tako, da je tik preden zraste, bolj buckasta. Potem pa v roku tedna dni se potegne. In to že od malega.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem