writing-img

zakaj krči

clock-img

02.12.2008, 19:35

clock-img

Anonimen

punce dajte mi povedat,zakaj krči?sem noseča 24tedne in imam krče kot da bi dobila user posted image ..a je to zato ker se maternica razteguje?niso močni ampak me motijo..in zakaj se v tem časuuser posted image  malo manj giblje??čutim ga ampak bolj slabo

clock-img

02.12.2008, 19:40

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

Maternica se siri.user posted image To je normalno ,mene je tudi v dolocenem obdobju zelo bolelo.Pa tudi skrbelouser posted image .

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

02.12.2008, 19:43

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Nč bat vse bo OK,sploh proti koncu je smotan,vse te boli,trebuh ti je v napoto,to te še vse čaka.

Ela čebela

clock-img

02.12.2008, 19:46

clock-img

Anonimen

ja skrbi me...pa tudi to zakaj več user posted image ne čutim tako intenzivno.slišala sem da zaradi povečanja plodne vode

clock-img

02.12.2008, 20:29

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ja od 20 pa do 26t,se ti plodovna voda nabira.Ja kaj a jih čist nč ne čutiš,tut mal ne?Ker če jih ne čutiš pejt do G da ti nardi UZ.

Ela čebela

clock-img

02.12.2008, 20:49

clock-img

evi28

pencil-img

253

Dokler ga še čutiš, je ok, če pa se ti naredi, da ga cel dan ne čuti, pa pojdi, da ti naredijo UZ. Pri meni je bil en tak dan, ko je cel dan nisem čutila in sem bila že kar fajn panična. In kot bi mala vedela, ko sem se ravno spravljala proti večeru, da grem na UZ, je mala zabrcala. Ko sem to kasneje povedala ginekologu, je rekel, da je bolje, da greš in je vse ok, kot pa da čakaš, pa je kaj narobe...Logično, a ne?
Kar se pa tiče krčev, so ti pa že povedale, da se maternica širi...

clock-img

02.12.2008, 21:19

clock-img

sassy0

pencil-img

217

Kolegica je tudi imela krče, pa je začela jest magnezij, po navodilu g, pa so se krči ustavili. Probaj, mogoče bo pa pomagalo.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

clock-img

02.12.2008, 21:20

clock-img

cupacups

pencil-img

255

ja je res no...ne take panike zaganjat takoj
dokler otroka cutis je ok...pa cetud sam eno brco na dan...ce enkrat brcne ok je user posted image

clock-img

02.12.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

saj jih čutim veliko čez dan..ampak bolj narahlo

clock-img

02.12.2008, 21:29

clock-img

sassy0

pencil-img

217

Potem je sigurno vse okuser posted image
Se sama spomnil, da sem včasih zaganjala pravo paniko, ko se čez dan včasih sploh ni nič oglasil. Ko pa sem prišla iz službe, se sprostila, se je pa začelo. Tudi dojenčki menjajo svoj ritem, včasih so ful aktivni, včasih malo manj. Važno, pa da ga čutiš vsaj 10x na dan.

clock-img

02.12.2008, 21:30

clock-img

sassy0

pencil-img

217

A ja pa še to. Bolj ko bo rastel, manj konkretno ga boš čutila. Na koncu je vse samo še eno tako raztegovanje. Najbolj konkretne brce se mi zdi, da so ravno tam okoli 20.-25. tedna.

clock-img

03.12.2008, 09:11

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz sem ga pa iz tedna v teden bolj čutila.

clock-img

03.12.2008, 10:11

clock-img

clara23

pencil-img

889

Mene je skozi celo nosečnost spremljalo "špikanje" podobno menstruacijskim krčem..zaradi tega sem šla celo 2x ponoči na urgenco pa je bilo hvala bogu vse v redu..

clock-img

03.12.2008, 10:18

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

punce dajte mi povedat,zakaj krči?sem noseča 24tedne in imam krče kot da bi dobila user posted image ..a je to zato ker se maternica razteguje?niso močni ampak me motijo..in zakaj se v tem časuuser posted image  malo manj giblje??čutim ga ampak bolj slabo

Tudi meni zdaj nekaj dni dogaja podobno. Otročka sicer čutim, ampak za malenkost manj. Krče in bolečine imam pa tudi, predvsem na desni strani. Popij donat, kaken magnezij.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem