writing-img

zalivanje rož v času dopusta

clock-img

15.08.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

V bloku stanujemo približno 3 leta. Zdi se mi da se z vsemi nekak razumem. Prvi sosedi drugo leto zalivam rože, ko je ta na dopustu. Danes pa grem zalit in me uhvati drugi sosed. Ok par vprašanj. Ampak problem je da ima ta sosed in njegova žena tudi ključ od tega stanovanja. Skrbi me, da ne bi slučajno na jezo kaj izmaknila da bi mene u drek porinla. Razlog bi mogoče bil,
ker ne reče ta soseda več njima za zalivanje rož.

Potolažite me prosim malo, da se to ne bo zgodilo.

clock-img

15.08.2007, 21:46

clock-img

karmy

pencil-img

2530

pretiravaš in kompliciraš

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

15.08.2007, 21:49

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Zakaj imajo pa oni ključ, če ti zalivaš rože?

clock-img

15.08.2007, 21:50

clock-img

Anonimen

A zalivanje rož ne vpliva blagodejno na tvoje razpoloženje user posted image ?

clock-img

15.08.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Dokler se nismo mi vselili so oni zalivali. Sedaj me pa skrbi če bi zamerili da ni njim rekla

clock-img

15.08.2007, 22:15

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

če so pri pameti ti ne bojo kaj takega nardili. Tudi od moje hiše imajo eni sosedje ključ in jim milijon procentno zaupam, četudi bi prespali tam user posted image . Res pa je, da bi ga kateremu drugemu sosedu težje zaupala, pa čeprav jih je veliko, ki so res vredu ljudje.

Nimam pojma, zakaj ima tudi ta sosed ključe tega stanovanja? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

15.08.2007, 22:16

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dokler se nismo mi vselili so oni zalivali. Sedaj me pa skrbi če bi zamerili da ni njim rekla

In zakaj jim potem ključa niso vrnili? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

15.08.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja in? Tvoj problem?

clock-img

15.08.2007, 22:54

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

In zakaj tebe skrbi, če bodo zamerili? A bodo tebi? A je res možno, da nekdo zameri sosedu, če da nekomu ključ od svojega stanovanja. Uf, nisem jaz za na ta svet. Zdaj sem se zamislila, če mi tašča slučajno ne zameri, ker lahko samo pobira pošto iz nabiralnika, rož ji pa ne pustim zalivat.user posted image

clock-img

16.08.2007, 01:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ma, to so tudi tvoji sosedi, noben se noče s sosedi kregat, če ni ravno res nujno... po moje ne bojo kaj takega naredili, sicer pa soseda očitno bolj zaupa tebi in ti bo verjetno tudi, če boš povedala, da nisi bila ti, če bi se to zgodilo, torej živčke na pašo in bodi v cvetju!user posted image

clock-img

16.08.2007, 16:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zakaj pa ta soseda, kateri zalivaš rože, ne zahteva od unih, da ji dajo ključ nazaj. Ja, iz žlehtnosti lahko marsikaj pride, če te ta soseda dobro pozna in ti zaupa, po mojem ne bi smel biti problem.

clock-img

16.08.2007, 18:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Zakaj pa ta soseda, kateri zalivaš rože, ne zahteva od unih, da ji dajo ključ nazaj. Ja, iz žlehtnosti lahko marsikaj pride, če te ta soseda dobro pozna in ti zaupa, po mojem ne bi smel biti problem.

Podpis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem