writing-img

zamašen nos

clock-img

31.01.2009, 14:04

clock-img

Anonimen

Punce ,sem noseča  in imam zelooooo zamašen nos in me zanima kaj priporočate ,ker ne morem več dihat tako je grozno.

Imam trenutno  fiziološko raztopino naravne morske soli in mi nič ne pomaga ,se mi zdi da me še od tega grlo boliuser posted image

clock-img

31.01.2009, 14:45

clock-img

Anonimen

a si prehlajena ali imaš zamašen nos zaradi nosečnosti?...zaradi povišanih hormonov je dostikrat zamašen nos...jaz ga imam ponavadi zvečer, ponoči in zjutraj čez dan pa je tako suh...ne vem, pejd v lekarno pa prosi nosni ihalator pa povej, da si noseča...

clock-img

31.01.2009, 14:58

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

naredi si inhalacijo...zavri vodo, daj notri kailični čaj, malo soli in pusti malo stati. Nato to inhaliraj (brisačo čez glavo). Meni je takoj pomagalo prejšni teden, ko me je mučil prehlad, vročina in zamašen nos.

clock-img

31.01.2009, 15:10

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Meni je pa ravno fiziološka raztopina najbolj pomagala. Uporabljam pa jo 5x na dan in moj prehlad traja max 3 dni.

ROŽICA

clock-img

31.01.2009, 16:04

clock-img

april09

pencil-img

796

Veliko in velikorat fizioloska + operil (P) 1-2x na dan ne skodi.

clock-img

31.01.2009, 16:07

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Js si pa skoraj želim zamešenega nosu, ker mi vse tako smrdi, da se pritožujem nad vsem, kar se kuha doma in se non stop preoblačim, ker ne prenesem tega vonja na sebi.

Drugače pa: inhalacija je dobra ideja in vsaj za nekaj časa pomaga. Pa tudi tisti inhalatorji, ki jih dobiš v lekarni in imajo vonj po mentolu, pomagajo. Ne vem pa, če so za nosečnice OK, ampak tam že vejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem