writing-img

zanositev...

clock-img

13.04.2007, 10:32

clock-img

Anonimen

pozdravljene. naj vam najprej malo opišem svojo situacijo. M imam redno na 28 dni. z mojim partnerjem delava na user posted image , in danes zjutraj sem na papirju videla en čisto bledo rozast izcedek. zdaj ga ni več, bil je samo na papirju. ali gre mogoče za oploditev in sem ta mesec zanosila???

hvala vsem za prijazne odgovore

clock-img

13.04.2007, 10:43

clock-img

Anonimen

Po moje gre za vgnezditev! Da boš 100% naredi še test. Upam da zagledašuser posted image user posted image .
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

naj že zdaj naredim test ali še naj malo počakam?

hvala za odgovore

želim da čim prej zagledamo user posted image . vso srečo v tem mesecu. tako očkom kot mamicam

clock-img

13.04.2007, 13:16

clock-img

biba26

pencil-img

350

Ja jaz na tvojem mestu bi ga že naredila!To je pomoje vsekakor dober znak!user posted image

clock-img

13.04.2007, 13:36

clock-img

Anonimen

če tvoja M zamuja potem ga seveda naredi, če pa jo še čakaš, pa  počakaj do tistega dne. jaz bi recimo morala dobit M 15, pa je nisem in sem takoj 16 šla delat test in je bil pozitiven

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem