writing-img

zanositev

clock-img

20.09.2006, 15:50

clock-img

alina2

pencil-img

36

Lep pozdrav. Zanima me če katera ve kdaj se začnejo pojavljati prvi znaki nosečnosti.  

clock-img

20.09.2006, 20:06

clock-img

til

pencil-img

574

Pozdravljena!

Jaz mislem, da je to čisto odvisno od vsake posameznice. Nekatere prvih znakov sploh nimajo in jim čisto nič ne manjka. Nekatere bruhajo že prvi mesec nekatere pa bolijo prsi. Pri meni je bilo tisto zadnje tako da sem takoj vedela da sem noseča.

clock-img

20.09.2006, 21:03

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz do sedmega meseca sploh nebi vedela, da sem noseča, po sedmih mesecih pa sem dobila gromozansko otečene noge in v spodnjem delu trebuha so me grozno bolele vezi, to pa je bilo tudi vse.user posted image user posted image

clock-img

21.09.2006, 08:07

clock-img

iwa

pencil-img

824

Jest sm ravno frišna user posted image in moj glavni znak so zelo obcutljive prsi in otekle bradavice in kolobarji okrog njih. Poleg tega sem napihnjena in vsake toliko se mi zavrti in rata rahlo slabo. Pa ful mi paše slano in kislo-sladkarije me sploh ne ganejo user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

22.09.2006, 22:20

clock-img

mala19

pencil-img

8

jaz sem ravno danes naredila 2 testa in oba sta mi pokazala zelo vidno rdeco crtico..so pa me in me se spremljajo znaki kot so zelo boleca prsa, pogosto uriniranje, slabost, zelo dost pojem..no zelim ti cimprejsnjo nosecnost ce jo nacrtujes..papa

clock-img

23.09.2006, 07:20

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kolikor se jaz za nazaj spomnim, sem v tednu zamujanja M hodila non stop lulat tudi ponči pa boleče prsi. te nas itak vedno bolijouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem