writing-img

zanositev

clock-img

06.04.2009, 20:19

clock-img

Anonimen

sem 4 tedne po porodu,ne dojim,dojila 1teden.pa me zanima če lahko zanosim če sva brez zašćite ali je prehitrouser posted image user posted image ..saj nočem še 1otroka..kaj imte za zaščito??

clock-img

06.04.2009, 20:21

clock-img

barika

pencil-img

6448

hm, možno je vse, če pa še ne želiš otrok, se pa uporabi zaščitauser posted image

clock-img

06.04.2009, 22:15

clock-img

anny1

pencil-img

414

Zdarvo
če je čišča že za tabo ja vsekakor je možno user posted image  načeloma je tako da je možna zanositev po prvi menstruaciji vendar ker ne veš ali jo bož že sedaj dobila-ciklus,ovolucija....- je bolje da se zaščitiš jaz sem imela hormonske tablete, po 2user posted image  in porodu pa kondome....
tako da če nočeš takoj še enega user posted image  pojdi do G in naj ti da zaščito
lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

06.04.2009, 22:43

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Zdarvo
če je čišča že za tabo ja vsekakor je možno user posted image  načeloma je tako da je možna zanositev po prvi menstruaciji vendar ker ne veš ali jo bož že sedaj dobila-ciklus,ovolucija....- je bolje da se zaščitiš jaz sem imela hormonske tablete, po 2user posted image  in porodu pa kondome....
tako da če nočeš takoj še enega user posted image  pojdi do G in naj ti da zaščito
lp 

Ne, do zanositvelahko pride že pred prvo menstruacijo, ker ovulaciji sledi menstruacija-tako da če ne želiš otrok se zaščite-sedaj 6 tednov po porodu je pregled pri G pa se dogovorita, kakšna zaščita bi bila najbolj prava zate...

clock-img

07.04.2009, 19:59

clock-img

Anonimen

še vedno se čistim.tak rumen izcedek čudnega vonja

clock-img

07.04.2009, 20:28

clock-img

tia12

pencil-img

883

IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Zdarvo
lp 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OVULACIJA

TAJ - 10.4.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem