writing-img

zanositev in brez službe

clock-img

23.02.2011, 15:50

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

ojla
po zeloooo dolgem času se spet oglašam na ringaraja.konec februarja mi poteče pogodba za delo in potem tri mesece zavoda.zanima me ali mi pripada kakšna denarna pomoč če slučajno zanosim?partner dobro zasluži in bi se sedaj ko bom brezposelna mogoče odločila za še enega bejbija....čav punce...petra

clock-img

23.02.2011, 15:53

clock-img

Anonimen

In kakšno denarno pomoč za zabositev bi ti hotelauser posted image  Kaj takega ne obstaja

clock-img

23.02.2011, 16:57

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

povprašaj o tem kar ti pripada na zavodu za zaposlovanje, nimam pojma koliko delovne dobe moraš imeti, da ti karkoli pripada iz zavoda user posted image ,... pa potem se seveda pozanimaj za otroške dodatke in starševski dodatek (v primeru brezposelnosti)...
srečno user posted image

aja, pa ne pozabi na "darilo ob rojstvu otroka" od občine in Paket ob rojstvu otroka : http://www.novorojencek.com/

< Sporočilo je popravil Zamima -- 23.2.2011 16:59:27 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

13.03.2011, 18:54

clock-img

j.b.

pencil-img

514

Če boš bresposelna, in boš rodila otroka, boš točno eno leto prejemala starševski dodatek, ki znaša 195 eur. Krije ti pokojninsko zavarovanje, dodatnega pa ne.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem