writing-img

zanositev kljub vstavljeni mireni

clock-img

11.05.2009, 20:12

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Zanima me, če je katera od vas zanosila kljub vstavljeni mireni. Je nosečnost mogoče dokončati z mireno ali jo je treba odstraniti? Kakšna so tveganja ob odstanitvi oz. ob nosečnosti z mireno?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

clock-img

11.05.2009, 21:22

clock-img

Anonimen

Sicer ne poznam nobene ki bi se ji to zgodilo,mislim pa da ni možnosti da otroka donosiš,če imaš vstavljeno mireno.Saj se iz nje sproščajo hormoni,ki preprečujejo zanositev,tako da je po mojem zelo malo možnosti,da bi bilo z otrokom vse ok,se mi zdi preveliko tveganje.Da bi v nosečnosti mirena ostala vstavljena,pa se mi tudi zdi nemogoče.To je moje razmišljanje.Najbolje,da vprašaš svojega ginekologa

clock-img

12.05.2009, 08:38

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jest se spomnem ene tuki gor, ka je zanosila kljub materničnem vložku. Sam ne vem kera je že bla. Skratka mal probaj pobrskat, ker vem, da se je kar dost pisalo takrat.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

12.05.2009, 08:56

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

jaz poznam eno ki je zanosila kljub mireni.noseča je okrog 4mesece, morala je iti na ful pregledov(plodovnice...)sam zdaj je nisem kaj videla da ne vem kako so potem to uredili.

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

12.05.2009, 09:09

clock-img

Anonimen

Punce hvala za odgovore. Mirena torej verjetno ostane noter in se je ne odstrani. Sicer pa imam pregled v petek in bom videla kako in kaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem