writing-img

zanositev med dojenjem - znaki

clock-img

09.03.2008, 23:13

clock-img

polonca24

pencil-img

1

POZDRAVLJENE!
na  tem forumu sem bolj nova, malo sem iskala v zgoodvini, pa bom vseeno postavila vprasanje, ce je ze katera imela kaksno podobno izkusnjo.

imam enega 3,5 letnika in 5 mesecno pupo. malo sem polno dojila 4meece in 1 teden, zdaj pa je nekako 14dni samo na flaski. meni pa se zdi da sem ponovno noseca.

v obeh nosecnostih mi je bilo od zacetka slabo po cele dneve in tudi sedaj mi je ze enih 14 dni. sciplje me kot da bom dobila M, pa se nic, izcedek je povecan, za prsi pa se ne morem nic reci ker se obcasno pritece mleko, delala sem test na zadnje v petek pa je bil negativen, pa mislim da bom morala ponoviti,... ker o M ne duha ne sluha slabosti se kar, zdaj pa ne vem kdaj na ponovim test....

kaj menite???

sem kar malo sokirana ce bo res plus, ker sem zelela po eni strani se pocakati, po drugi pa user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovoreuser posted image

clock-img

10.03.2008, 00:59

clock-img

Anonimen

Ponovi test in boš videla...user posted image

Naj bo tako, kot si želiš... srečnouser posted image

clock-img

10.03.2008, 08:25

clock-img

urskas

pencil-img

683

jest sem imela podobne znake... sicer je bila moja user posted image  takrat stara že 10 mesecev.
Bolečine podobne nosečniškim oziroma PMS so bile ovulacija. Slabosti in vrtoglavice pa posledica neurejenih hormonov. Pri meni je to trajalo kakšen mesec in pol porem je prišlauser posted image . Stanje je normalno šele po drugiuser posted image .

Vse dobro ti želimuser posted image .

clock-img

10.03.2008, 09:34

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Mogoče pa prihaja spet štorklja!!!! Veliko sreče in ponovi test čez tri dni. Pa ne pozabi povedat, kaj je bilo!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem