cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanositev po konizaciji

clock-img

22.01.2007, 14:10

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Pozdravljene!
Že lep čas prebiram vaš forum.....upam, da me sprejmete v svojo družbo.

Z možem delava (oz. ne paziva več na zaščito) na prvem otročku 4 mesece. Pa še nič...sicer ni sile, ampak upava, da se zgodi čimprej. No, najbolj pa me sekira ena druga stvar. Ali je katera od vas že imela operacijo KONIZACIJO in po tem še zanosila in rodila? Kako je bilo? Ali po konizaciji (minili sta dve leti) lahko pričakujem zaplete med nosečnostjo? Zelo se bojim....stara sem 30 let.

clock-img

22.01.2007, 17:43

clock-img

Anonimen

Joj, veš kolk časa je 2 leti? Načeloma svetujejo po operaciji cca. 6 mesecev počakat, potem pa veselo na delo.user posted image  In ne skrbi, se nima kaj zaplest.

Upam da čimprej zagledaš user posted image user posted image

clock-img

23.01.2007, 13:29

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Hvala, Nati....samo me skrbi, ker moj maternični vrat ni več tak, kot je bil...malo ga manjka, ker so mi izrezali sumljivo tkivo...
Zato pa me skrbi, kako bo. Brala sem, da je večkrat potrebna cerklaža v nosečnosti, da prepreči splav, če bi MV ne zdržal. Zato pa me zanimajo izkušnje punc, ki so morda to že prestale, pa majo vseeno zdravega dojenčka.

clock-img

23.01.2007, 14:49

clock-img

Anonimen

Vse sluznice se v telesu obnavlajo, zato nič panike. Samo malo boš pod strokovnim spremljala user posted image .

clock-img

23.01.2007, 15:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem imela konizacijo pri mojih 26 letih, prvega sem pa rodila pri 35. letih je ratalo v prvem poizkusu. V sami nosečnosti ni bilo zapletov, vsaj ne v prvi, v drugi, pa sem zaradi krajšega materničnega vratu ležala od 32. tedna naprej. Zanosila sem pa v drugo v tretjem poizkusz,

Tako, da brez skrbi. Bo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.01.2007, 17:41

clock-img

upica

pencil-img

184

Zarjica,
Dobrodošla in vesela sem, da si se nam pridružila. Za nosečnost se ne bati, ker imajo pripravljene metode, s katerimi uspešno donosiš tudi s krajšim materničnim vratom. Le pogumno in brez strahu. Sicer pa se tudi pri tistih čisto normalnih nosečnostih lahko kaj zaplete, tako da praktično ni razlike. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  za srečo, ker to pa rabi vsak.

clock-img

23.01.2007, 20:36

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Hvala, res. Zelo ste prijazne in prav to rabim...ker mi je hudo. Upam, da bo res vse OK, kljub mojim prejšnjim težavam. In upam, da vam kmalu sporočim veselo novico. No, pravkar pa se začenja user posted image  in sem razočarana. Ah, bo že. Upam da še letosuser posted image . Pripravljena sem na vse, pa četudi bom mogla celo nosečnost preležati...ah, ta moj maternični vrat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem