writing-img

zaposlitev

clock-img

07.04.2008, 17:03

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Kr neki,sej ne, da bi skoz pisala forume itd...sam zgleda, da bom poslej imela več časa, saj mi je danes moj šef povedu, da mi ne bodo podaljšali pogodbe, do poteka je še ravno 10 dni.
Kod da nimam še zadosti, hčero imam u bolnišnici, kupujemo stanovanje.....ma ima človek kr dosti vsega skup.user posted image
Pa kaj čmo....bo že enkrat boljše

clock-img

07.04.2008, 17:20

clock-img

cukerček

pencil-img

575

joj ko ima hudič mlade jih pa ima res veliko...danes pa sprejemam in berem same slabe novice...nič lepega nič veselega zakleti je današnji dan...

me pa veseli da si otipmist in vrjameš v to da bo 1x bolje

le tako naprej

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

07.04.2008, 17:20

clock-img

Anonimen

Pride taki čas..pride in mine, vse se zgodi z razlogom. user posted image   Samo naj lepo pupika okreva in bo vse ok..

clock-img

07.04.2008, 17:21

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa
da mi ne bodo podaljšali pogodbe,

Nepodaljšanje pogodbe za določen čas lahko pomeni priložnost se zaposliti za nedoločen čas. user posted image   Pogumno.

clock-img

07.04.2008, 17:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Nepodaljšanje pogodbe za določen čas lahko pomeni priložnost se zaposliti za nedoločen čas. user posted image   Pogumno.

Bravo :).

clock-img

07.04.2008, 17:43

clock-img

onur

pencil-img

2700

Poskrbi za pupiko in nato se bo vse počasi uredilo, čeprav se ti zdaj zdi, da je vse na dnu. Držim pesti.user posted image

clock-img

07.04.2008, 17:44

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

ja je čas ko se tako dela človek pogumnega in čas ko tečejo solze........bo tudi sonce posijalo, ja mal sem čudna danes

clock-img

07.04.2008, 18:02

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

user posted image Verjemi, da ima res vse svoj namen. Ma ne sekiraj se za službo- to je priložnost za drugo boljšo. To ti govorim, ker sem jaz v istem šmornu in se tudi tolažim s tem. Glavno je da tvoja pupika okreva in da boste vsi zdravi, potem se bo pa že počasi vse poštimalo. Včasih ko je situacija najbolj črna, se čez noč pokaže svetla rešitev, ki nam nariše najlepši nasmeh na obraz in kmalu pozabimo pretekle probleme. Srečno.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

07.04.2008, 18:08

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Hvala vsem, ki mi danes stojite ob stran, ne bom pozablauser posted image , hčera pa gre jutri domov če bo rentgenska slika  in krvni izvidi ok, sem imela strah, prejšnič je ostala gor slabe tri mesece

clock-img

07.04.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem