writing-img

zaskrbljena

clock-img

29.09.2006, 22:26

clock-img

TINEJA

pencil-img

23

Pozdravljene-i,

imam punčko, ki je rojena 6.1.2006, je  zdrava, nagajiva, vesela pupa. Vendar pa me zelo skrbi saj sem v njenih ustih na nebu oziroma dlesni (nekje tu vmes) opazila majhno črno pikico, ki raste in je vedno večja, pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo. Res sem zelo v skrbeh in komaj čakam ponedeljek ko bom jo peljalala k zdravniku.

Prosim vas za kakršne koli informacije, če ima kdo kaj podobnega in kaj bi to bilo?

LP

clock-img

29.09.2006, 22:40

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Mogoče gre za kakšen hemagniom, se mi zdi da se tak reče.
To so v bistvu nenevarne zadeve, le če ti slučajno teče kri iz te pike, je zelo težko ustaviti. Če je to to, seveda. Zgolj ugibam.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

30.09.2006, 09:28

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Lahko je tudi od zobkov, ki lahko povzročijo podkožno krvavitev, glede na to, da praviš, da je na dlesni.

lp

clock-img

01.10.2006, 22:14

clock-img

petra81

pencil-img

733

Upam, da bo s tvojo pikico vse v redu!!
Ubožica!!
A jo kej boli to?

Lepo se pozdravite!!

Petra

clock-img

02.10.2006, 21:33

clock-img

TINEJA

pencil-img

23

Hvala za vse odgovore.

No, danes sva bili pri zdravniku in pravi da je lahko razširjena žila oziroma hemagniom, opazovala jo bo če še se bo večalo, potem pa bomo videli naprej. Jaz upam da to čim prej izgine, čeprav ni videt, da bi jo to bolelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem