cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaskrbljena

clock-img

23.11.2008, 18:21

clock-img

sabsa

pencil-img

331

Pozdravček!

Sem v 10. tednu nosečnosti in danes sem si privoščila kosilce v gostilni. Tam so kosila postrežena samopostrežno v posodah, ki jih greje plin ali špirit. V prostoru je bilo precej zaznati vonj plina. Tam sem sedela uro in pol. A lahko to kaj vpliva na zarodek? Sama sem se sicer ok počutila, slabo mi ni bilo, a me sedaj malce skrbi. Sicer so v istem prostoru jedli tudi mali otroci in tak način strežbe poteka že nekaj let, predvidevam, da nisem prva nosečnica, ki je tam jedla, a vseeno ...

clock-img

23.11.2008, 18:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

naslednjič s sabo obvezno tole

user posted image

Če si res zaskrbljena, pokliči in vprašaj ginekologa.

clock-img

23.11.2008, 18:47

clock-img

cupacups

pencil-img

255

hahhahahahaha
ti pa si pojava volga

clock-img

23.11.2008, 18:56

clock-img

sabsa

pencil-img

331

Dobra ideja Volga. Hvala za odgovor.

clock-img

23.11.2008, 18:58

clock-img

sabsa

pencil-img

331

Vem, da malce pretiravam, a po ss, uspešni 2. umetni oploditvi in po skoraj 4 letih čakanja na dojenčka sem mogoče res malo bolj v skrbeh.
Predvidevam torej, da sem lahko brez skrbi.

clock-img

23.11.2008, 19:12

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

naslednjič s sabo obvezno tole

user posted image

Ma kje jih pobirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

23.11.2008, 19:14

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Vem, da malce pretiravam, a po ss, uspešni 2. umetni oploditvi in po skoraj 4 letih čakanja na dojenčka sem mogoče res malo bolj v skrbeh.
Predvidevam torej, da sem lahko brez skrbi.

Pomoje ni nč narobe,ne obremenjuj se,vem da te zej za vsako malenkost skrbi, sej bo,boš vidla,tut jest sm bla lani na tvojem mestu.Pa čestitke pa čim lepših 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

23.11.2008, 19:15

clock-img

Anonimen

Vse bo vredu, ne skrbi!

clock-img

24.11.2008, 12:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

user posted image user posted image user posted image  Huda gasmaska. Taka vrei.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

24.11.2008, 13:41

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Ce ni bilo nic ostalim, tudi otrokom, potem je res brez veze, da skrbis. Zagotovo bi cutila znake zastrupitve s plinom, ce bi bilo tako.

V nosecnosti imamo izostrene cute, predvsem vonj, zato si morda kaj vohala, pa se prestrasene oci pristej...
Ne skrbi - ce ne drugi, bi zaposleni, ki so bili tam dalj casa, cutili posledice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem