writing-img

zavod-priporočeno

clock-img

27.11.2007, 13:39

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Če si na Zavodu in pošlješ priporočeno prošnjo, ti to zavod povrne, pa me zanima, komu je to potrebno povedati, pa do katerega dneva v mesecu, če kdo ve.

hvala

clock-img

27.11.2007, 13:41

clock-img

Anonimen

Če se prav jaz spomnim moraš dati potrdila o pripročeni pošiljki tvoji svetovalki začetek meseca, mislim da do 5.

clock-img

27.11.2007, 13:42

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: elizabeta p

Če si na Zavodu in pošlješ priporočeno prošnjo-komu pošlješ????, ti to zavod povrne,user posted image user posted image pa me zanima, komu je to potrebno povedatiuser posted image user posted image , pa do katerega dneva v mesecu, če kdo ve.

hvala

A lahko malček bolj konkretno napišeš zakaj se gre,ker jaz prav ne razumemuser posted image

clock-img

27.11.2007, 13:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Predvidevam da išče službo in pošilja priporočeno pošto. Zavod ti vrne denar za poštnino.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.11.2007, 14:51

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Ja, Taula, to sem hotla povedat. Pa nism zgleda dost jasno napisala. Če pošiljaš prošnje za službo.

clock-img

27.11.2007, 15:21

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Ko se ti nekaj teh listkov nabere jih neseš svetovalki. In po novem je tudi, da ti povrnejo stroške prevoza, če se na razgovor pelješ s svojim vozilom. Prej so povrnili samo , če si šel z avtobusom oz. vlakom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem