writing-img

zbadanje v predelu l.jajčnika

clock-img

29.03.2005, 14:28

clock-img

miskahiska

pencil-img

21

Zivjo,

imam težavo, ki me mori že cel teden. Zbada me namreč v predelu levega jajčnika, moram ful paziti, kako vstanem iz postelje; no ko se malo razhodim je precej bolje - boli le še na malo močnejši dotik. V bistvu imam tak občutek, kot da bi si vezi nategnila.

Sem bila pri ginekologu, ki je rekel,da so najbrž maternične vezi ali pa čreva (da mam baje ful plinov).

Za kakršenkoli odgovor vam bom ful hvaležna.

LP

clock-img

29.03.2005, 14:44

clock-img

Dari

pencil-img

279

Mene je v petek zvečer zbadalo v predelu desnega jajčnika ko :hudicek:. sem skoraj vpila od bolečin. Pa sem šla malo na sprehod, malo sem si pomasirala pa je na srečo minilo. Ne vem, če traja že cel teden... Če ti je G rekel da ni panike, pol je ni. Mogoče imaš pa bolj občutljive vezi, al pa res tok plinov da te tiščijo :zmeden2:... Naj čimpraj mine.
LP

clock-img

29.03.2005, 15:28

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mene tudi špika v levem jajčniku, včasih kar, kakšen dan nič. Je pa včasih bil ta jajčnik tudi občutljiv ob M. Baje da če ful ne boli, potem ni panike. Dobr je nehat npr s sprehodom, če začne špikat oziroma tako vstat, da ne pretegneš unga predela. po moje

clock-img

30.03.2005, 07:15

clock-img

muriel

pencil-img

192

pri meni bolečina sicer ni tako močna, ampak špika. verjetno pa je res povezano s prebavo, saj mine po tem, ko grem na stranišče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem