writing-img

zbujanje ponoci

clock-img

23.11.2010, 17:29

clock-img

sajka

pencil-img

57

Imam 3 mesece starega fantka,ki se ze skozi zbuja na uro in pol.Cez dan vcasih potegne 2-3 ure.Ker dojenje ni in ni zalaufalo ga tako hranim po flaski.
Ima katera kaksen nasvet kaj naj naredim da bo spal vsaj ponoci dlje?

Hvala,lp

clock-img

23.11.2010, 17:43

clock-img

divans1

pencil-img

2547

To je normalno, tudi naš je bil tak, pa se je dojil, bo minilo. user posted image

clock-img

23.11.2010, 18:41

clock-img

nestea

pencil-img

161

Tudi moja hčerka žal ni bila dojena, sem jo hranila po steklenički. Pri treh mesecih se je začela zbujati ponoči inpatronažna sestra je predlagala Novalac za nočno hranjenje. Super, ponoči smo spet spali!

clock-img

23.11.2010, 18:52

clock-img

šunkica

pencil-img

25

Ugotovi, ali obstajajo kaki moteči dejavniki (ropot avtomobilov, sosedov, vlaka, kak stroj...), morda izvor svetlobe (luč, luna..). Morda mu enostavno ne leži položaj posteljice (premakni jo drugam), morda mu samo ležišče ne ustreza?
Ni vedno kriva hrana. Naš je star 3,5 mesece in je zelo krhkega spanca. Sicer mu uspe ponoči prespati 5 ur skupaj a ga lahko na hitro zbudi kak nenaden šum. Potem se zbudi in zajoka.

clock-img

23.11.2010, 20:37

clock-img

biga

pencil-img

838

Moja hči se že od rojstva zbuja ponoči, še ni prespala noči - mogoče enkrat ali dvakrat po 5 ur skupaj. Zdaj je stara 8,5 mesecev in se zadnje tedne zbuja tudi na uro ali manj. Skratka, zelo pestro. se pa doji, sem njena duda vso noč. Čakam, da pridejo zobki, nima še nobenega, čeprav se že mesece tolažim s tem, da se mogoče zato zbuja.

clock-img

25.11.2010, 08:14

clock-img

šunkica

pencil-img

25

Evo, sinoči smo naredili dve rahli spremembi. Zvečer z vozičkom en krog po svežem zraku, pred spanjem pa sem ga bolj oblekla kot ponavadi (poleg bodya čez še ena majica z dolgimi rokavi), pa je ponoči spal 8 ur brez zbujanja user posted image . Prej se mi je vsako noč zbujal na 3 ure.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem