cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zdravila proti bolečinam

clock-img

01.08.2007, 16:02

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Ojla!

Punce nekaj me zanima. Z mojim resno razmišljava na bi začela izpolnjevati naročilnico za user posted image . Ker se se moj user posted image  pred dvema mesecema in pol poškodoval in bil po nesreči  ˝zastrupljen ˝z vsemi mogočimi zdravili. Na med. over net sem že pri Pušenjaku prebrala da je pametno z naročilom počakati kakšen mesec ali dva da se telo očisti. Niso pa tam bila omenjena zdravila proti bolečinam. Ker bo pa zdravila proti bolečinam bo moral uživati še kar nekaj časa me zanima me če kateri uporabnik tega foruma ve če imajo ta zdravila kakšen  vpliv na kvaliteto spermijev, na genetsko zasnovo....
Hvala!

Polona

clock-img

01.08.2007, 19:19

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Če hočeta biti zasigurana, da bo vse OK, počakajta malo. Sicer pa so tudi aspirini in lekadoli tablete proti bolečinam (čeprav blažje), pa še nisem slišala, da bi škodile (manjše doze aspirina morajo celo uživati tisti, ki jih je že povohala kap).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem