writing-img

zelen kakec

clock-img

13.06.2005, 10:54

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hojla punce!

mene pa neki zanima. moj mali dvomesečnik ma včasih tak temno zelen kakec. sicer se polno dojiva in ima krče. mislite, da je to zaradi krčev al bi blo kej narobe :(? načeloma pa kak normalno ene 3 krat na dan.

hvala in lp lunca77

clock-img

13.06.2005, 11:22

clock-img

Minki

pencil-img

156

Živjo lunca77,
meni je ravno v petek pediatrinja povedala, da je zelen kakec od zrakca, ki se ga naje dojenček med dojenjem. Seveda so posledica tega zrakca tudi krčki. Med dojenjem je potrebno podirati kupčke, popravljati položaje dojenja tako da se ne sliši, da otrok je (cmokanja, goltanja...) in po hranjenju tudi masaža trebuščka okrog popka v smeri urinega kazalca. To pa bi bilo tudi to. Krčki pa minejo po tretjem mesecu. Jest komej čakam:).

LP,Minki:)

clock-img

13.06.2005, 11:22

clock-img

Anonimen

Ja, zeleno blato je znak krčev.

clock-img

13.06.2005, 12:03

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Ni nujno, da so krči krivi za zeleno blato. Razlog je lahko tudi, da se otrok ne doji pravilno in poje samo začetno mleko, ki je bolj vodeno, ne pa tudi mastnega in hranljivega, ki pride proti koncu dojenja. Pri enem podoju ne menjavaj dojke, razen če je prvo spraznil in je še lačen.

clock-img

13.06.2005, 12:15

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hojla!

zadnje čase se dojiva samo iz ene dojke pa nč mi ne zgleda preveč lačen. sej jst mislim, da bi se to poznalo če ne bi prav jedel bi hujšal in podobno :zmeden:? upam, da je vse ok.

hvala in lp lunca77

krči so pa itak bedni :hudicek::hudicek::hudicek:

clock-img

13.06.2005, 12:22

clock-img

Zea

pencil-img

327

Zelen kakec je lahko tudi znak dehidracije - to mi je enkrat povedala pediatrinja.

clock-img

13.06.2005, 12:41

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Naš tudi tu in tam kaka zeleno (recimo danes zjutraj) in jst predvidevam, da je to zaradi AD3 kapljic. :zmeden2: 8) Ne vem no... :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem