writing-img

zimska vreča za voziček

clock-img

12.10.2004, 20:33

clock-img

sandram

pencil-img

64

Halo.Za našega 2-mesečnika kupujem zimsko vrečo za voziček. Premišljujem med z.vrečo iz ovčje kože (zelo drage) inQuinijeve vreče (pri Infantinu za 13.500 ST). Dajte mi pomagat za katero naj se odločim, če pa ima katera ki jo lahko pogreša, pa jo lepoooo prosim če mi jo proda.
Katere so najboljše, kje se jih da dobit????
Halo.Za našega 2-mesečnika kupujem zimsko vrečo za voziček. Premišljujem med z.vrečo iz ovčje kože (zelo drage) inQuinijeve vreče (pri Infantinu za 13.500 ST). Dajte mi pomagat za katero naj se odločim, če pa ima katera ki jo lahko pogreša, pa jo lepoooo prosim če mi jo proda.

naprej hvala.

clock-img

13.10.2004, 07:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi imamo zimsko vreco od asahija...ful mi je vsec ker je znotraj lepo kosmatena in ful topla :)

clock-img

14.10.2004, 09:02

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Mi smo jo kupili nas CE-sejmu, dali pa smo 3500. za voziček jo je potrebno malo prirediti, in sicer narediti luknjice za pas. baje jih imajo na trgu ob sobotah ...

:kuza::kuza::kuza:

clock-img

05.12.2004, 15:52

clock-img

PETRA-28

pencil-img

1

P8)rosim ali mi lahko sporočite kje naj nabavim zimsko vrečo za trikolesnik Queeny. Tiste iz kože so takooooooo drage!

hVALA!

pETRA:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem