writing-img

zjutraj ne more vstati

clock-img

04.11.2008, 17:23

clock-img

čaki

pencil-img

1009

naša 4 letnica zjutraj ne more vstati ob pol sedmih, kljub temu, da gre spat okol pol devetih. mislim, da ima spanja dovolj, a ne??
mislite, da bo naspana, če jo dam eno uro prej? ampak, ne verjamem, da bo zaspala, ker še kasnej skače eno uro po postelji.

clock-img

04.11.2008, 18:13

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Po moje ima premalo spanja, no, razen če še spi podnevi.
Jaz bi jo definitivno dajala prej spat.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

04.11.2008, 18:41

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Naši dve (14 M in 3,5 leta) gresta ponavadi spet med 19.-20. in ju zbudimo okrog pol sedmih, pa sta navadno še zaspani in bi še spali. Po moje ima tudi premalo spanja. Je pa res, da smo našo ta večjo včasih tudi težko spravili kaj prej spat, ko pa smo dobili ta malo, smo pa končno uvedli en red in zdaj imava še midva malo miru zvečer.

clock-img

04.11.2008, 19:00

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz nikoli ne morem vstati ob pol 7h, tudi če grem spat ob 7h zvečer user posted image  in naša tamala je čisto po meni hihi

clock-img

04.11.2008, 19:44

clock-img

čaki

pencil-img

1009

jaz nikoli ne morem vstati ob pol 7h, tudi če grem spat ob 7h

jaz tud nikdar nism naspana.
a zdaj sem tamalo že dala spat-1 uro prej, me zanima kako bo zjutraj.
ampak mislim, da bo nocoj še 10 x prisla iz sobe-lulat, pa pit, pa kakat....user posted image

clock-img

04.11.2008, 20:10

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Moj 4,5 let star sin gre spat ob 19 uri in se zjutraj največkrat sam zbudi ob 6 uri naspan. Ima pa kak dan ko tudi ni naspan in je tečen, ampak tole je izjema

Jaz mislim, da ima tvoja deklica premalo spanca

clock-img

04.11.2008, 20:11

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: čaki

jaz nikoli ne morem vstati ob pol 7h, tudi če grem spat ob 7h

jaz tud nikdar nism naspana.
a zdaj sem tamalo že dala spat-1 uro prej, me zanima kako bo zjutraj.
ampak mislim, da bo nocoj še 10 x prisla iz sobe-lulat, pa pit, pa kakat....user posted image

A ponoči ti pa spi brez prebujanja? Ker tole je tudi lahko vzrok, da ni naspana. Ti kar vztrajaj, pa jo kak teden dajaj prej spat, pa boš šele potem videla kako je stanje

clock-img

04.11.2008, 20:23

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Kadar jaz delam zgodaj, gre tudi naš mali prej spat, pa čeprav se mu še ne zdi, da je utruje. Ampak hitro zaspi in tudi zjutraj nato ni nobene tečnobe..tako da se kar splača probat.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

04.11.2008, 22:49

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Ti posodim naši dve, se začne dogajanje včasih že ob 5.oo zjutraj, ob pol šestih bi šle že na sprehod...Ha, ha, saj jih ne dam, naših dveh čmrlic.

clock-img

04.11.2008, 23:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Verjetno ima res premalo spanja. Postopoma jo poskusi zvečer prej dat spat. Če npr. berete pred spanjem pravljico, jo vsak dan 15 minut prej začnite - bo že poležavala, pa bo tudi to nekaj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.11.2008, 23:28

clock-img

anves

pencil-img

10

Tudi mi se z obema (7 in 2) zjutraj težko vsatajamo, gremo spati okrog 20.h, pa nam uspe zaspati komaj okrog 21.h, zjutraj pa ne vstati ( pa tamali še čez dan spi). Pa ne pomaga nič, če bi šli prej, zaspali tako ne bi! Sta pač takšna tipa človeka kot mami in ati, ki bi zvečer lahko bedela, zjutraj pa je vedno prezgodaj!user posted image

clock-img

06.11.2008, 08:03

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Naša je po nama zgodaj spat in zgodaj vstat, smo jutranji tipi. Spat gre ob 19.00 in sama vstane malo čez šest, že čisto naspidiranauser posted image , zvečer pa komaj zdrži do sedmih, jaz pa komaj do osmih, nobenga filma ne vidim večuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem