writing-img

zlaganje v kovček

clock-img

13.03.2009, 18:14

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Punce kako zlagate oblačila v kovček, da se čim manj zmačkajo?

clock-img

13.03.2009, 18:20

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hmmm , spontano user posted image ....lej jaz no in tudi drugim pomagam, na dno zmeraj težje stvari....bolj proti vrhu pa lažje , srajce , bluze ali kar kar se še posebej mečka, pa med težje stvari kot so krila in hlače user posted image
ubistvu pa ne komliciram,
tko ali tako pa se v kovčku oblačila redko tako zmečkajo da niso več za nosit, seveda po mojih izkušnjahuser posted image

clock-img

13.03.2009, 19:14

clock-img

tame

pencil-img

154

Hlače, debelejše majice, brisače,... stvari ki se ne mečkajo, spodaj. Obleke, ki se bolj mečkajo na vrh. Čisto na vrhu pa so kakšne lepe obleke (srajčke, telovniki, lepa krila,...). Spodnje perilo in nogavice ob straneh potovalke. To je to.

clock-img

13.03.2009, 19:45

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Majčke zložite kot bi dale v omaro, v kolutek ali kako drugče? Ker sem nekje brala, da obstaja neka fora zlaganja majc, da so manj zmečkane.

clock-img

13.03.2009, 19:52

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

vse zlagam tako kot bi dala v omaro, nobene razlikeuser posted image

clock-img

13.03.2009, 19:53

clock-img

hrchy

pencil-img

949

- majice (take enostavne, t-shirte) zvijem v svitek
- za dolocene stvari pomaga, da jih zlagas eno stvar cez drugo (poglej tu: http://media.npr.org/programs/atc/features/2008/may/foldingchart540.jpg)
- pomaga, ce med plasti mocno zmeckljivih stvari das plast paus papirja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni