writing-img

zmedena situacija

clock-img

27.04.2007, 13:18

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Moja user posted image je ponavadi točna kot švicarske ure, tokrat mi je prišla pa 3 dni prej. Sprva se je kazala kot zelo bled rjav izcedek, nato pa se je pojavila zelo vodena kri. konstantno čutim čuden pritisk, ki ni podoben menstrualnim bolečinam. Poleg tega sem zelo, zeeeeellllllllllloooo utrujena in se na trenutke počutim slabo. najbolj pa me seveda muči user posted image , ki si ni sploh podobna. Zanima me, če se je katera že srečala s podobnimi težavami.

P.S.: ko je bila moja mama noseča z mano je imela prve tri mesece še vedno user posted image , zato bi rada slišala, če se je katera srečala tudi s tako situacijo.

clock-img

27.04.2007, 14:32

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Jst ne vem kaj bi to bilouser posted image , lahko da se ti user posted image prestavlja. Vseeno še malo počakaj, pa boš videla kaj bo. Če bo še naprej bolj vodenauser posted image .....hmmm....user posted image probaj pol nardit test pa boš vidla kaj bo.
Pa srečno!user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

27.04.2007, 19:25

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

če dvomiš, so za to še vedno testi!!!

pa srečno!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem