writing-img

znaki nosečnosti

clock-img

30.10.2006, 13:03

clock-img

nidra

pencil-img

1

Živjo,
začela sem si meriti ovulacijo s termometrom in prejšnji mesec je bilo tako, da sem 4 dan po koncu ovulacije že dobila menstruacijo ( cikel je trajal 29 dni). Že pred menstruacijo ( 2-3 dni) se mi je začelo ful spahovati, rigati, prisotna tudi neka čudna slabost. Po koncu menstruacije se mi še vedno spahuje po celi dan, ne glede na to kaj pojem, tudi takoj zjutraj. Spodnji del trebuha pa imam napet, kot sicer v obdobju pred menstro. A mislite, da je možno, da sem zanosila, kljub menstruaciji, ker je bila ovulacija pač tako pozno in ali se splača narediti test? Prsa me sicer nič ne bolijo, zdi pa se mi, da so mi začeli temneti kolobarji okoli bradavice?
LP 

clock-img

30.10.2006, 13:15

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Naslednji korak je lekarna in test...........

clock-img

30.10.2006, 14:54

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Oj!

Ovulacije nisi mogla imeti 4 dni pred menstruacijo, ker menstruacija nastopi točno 14 dni po ovulaciji. Pojdi na med.over.net, kjer ima svoj forum g. Pušenjak. Tam boš lahko našla dosti informacij ki te v zvezi z ovulacijo in zanostvijo zanimajo.

Srečno!

clock-img

30.10.2006, 15:21

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ovulacije nisi mogla imeti 4 dni pred menstruacijo, ker menstruacija nastopi točno 14 dni po ovulaciji

to ne drži. poznam kar nekaj punc, katerih zaščita pred zanositvijo so bili 'varni dnevi', se pravi pred in po ovulaciji in so kljub temu zanosile.

clock-img

30.10.2006, 15:36

clock-img

Anonimen

Res je, ni nujno, da zanosiš samo med ovulacijo, ker marsikatera je zanosila tik pred user posted image , posledično to pomeni, da punca zanosi zapoznelo tik pred user posted image .
Naj omenim naprimer tiste primere, ki so takoj po user posted image  izgubile nedolžnost in hkrati takrat zanosile, kljub temu, da je bil to edini odnos.

clock-img

30.10.2006, 16:05

clock-img

mika

pencil-img

6485

Lahko zanosiš tudi takrat, ko imaš user posted image , seveda če se ti ne gabi sexat takratuser posted image .

clock-img

31.10.2006, 08:23

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Vsak dan ciklusa je možen.Kadr zanosiš, pomeni da je takrat O prisotna ali da bo v roku par dni.Nimajo vse ženske točno na sredi cikla.Če pa je bila M, pa malo dvomim da si user posted image .V vsakem primeru kakršnakoli krv. v nos. ni v redu z izjemo vgnezditvene.
Pa srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem