writing-img

znaki nosečnosti da ali ne

clock-img

15.04.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

imam občutljive bradavičke na dotik, malo močnejši beli tok, špika me v desnem jajčniku. včeraj sem imela rozast izcedek na papirju, zdaj pa ga več ni. do menstruacije je še en teden.

ali mislite da sem noseča?

lp

clock-img

15.04.2007, 20:09

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

to nam boš pa ti povedala...če ne prej, čez en teden. SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

15.04.2007, 21:42

clock-img

muška

pencil-img

3223

to so lahko tudi PMS znaki. Počakaj do predvidene M in če ne pride, hitro po test . Prej nima smisla delat testa, ker bo negativen, je še premalo hormona. POčakaj user posted image

clock-img

16.04.2007, 05:51

clock-img

Temari

pencil-img

135

Meni danes uradno M zamuja že štiri dni, pa čeprav imam občutek, da se bo vsak čas ulilo. Znake imam točno takšne kot pred vsako M, razen tega, da nimam napetih prsi. Ponavadi se mi napihnejo kot balončki, zdaj pa nič. Niti bolijo me ne. V petek sem delala prvi test, ki je bil negativen, a grem danes nabavit še enega. Tako da bomo jutri zjutraj vedeli pri čem smo, če se seveda gospa M ne pojavi prej. Upam, da se ne bo user posted image .

Sva pa v času O videla štorkljo. Mogoče pa je le nekaj na tem user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

clock-img

16.04.2007, 08:12

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Galadriel držim pesti za jutrišnji test in upam ,da pokaže user posted image user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

16.04.2007, 22:43

clock-img

jadrnica

pencil-img

452

lahko si, lahko nisi nosečka, jaz držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

morda si pa imela vgnezditev ? tudi takrat se lahko malo rozike pokaže

počakaj še malo, da pride do termina za M, potem pa test naredi in nam sporoči, kakšno je stanje

clock-img

17.04.2007, 04:41

clock-img

Temari

pencil-img

135

Anonimna, upam, da je vsaj ena od naju srečka nosečka. Jaz nisem user posted image .Malo prejle sem naredila test (vprašanja niso bila tako težka user posted image ), pa je bil negativen.

Bo pa v naslednjem krogu ratalo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem