writing-img

zobki?

clock-img

17.07.2009, 14:12

clock-img

romy27

pencil-img

132

lepo pozdravljene,

danes mineva tretji dan, ko je moja enoletna user posted image  brez teka. Noce jest,stalno je sitna,popoldan ji naraste temperatura in ponoci ne spimo,ker joka..Calpol ji ne pomaga.Opazila sem da ji je pokukal 5.zobek, pa ne vem vec ali je to posledica zobka ali je kaj drugega, glede na to da je zobek ze zunaj?!

Pediatrinja je rekla naj se pocakam, jaz pa sem zaskrbljena user posted image

prosim za pomoc

clock-img

17.07.2009, 21:55

clock-img

novakatja

pencil-img

130

Pri nas traja po 1 teden, da ne je, sitnoba, ne spi, malo driske. Nima pa vročine.
Jaz bi ga 3. dan vročine peljala pediatru, da pogleda ušesa, žrelo.

clock-img

18.07.2009, 23:15

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Tudi nas ni jedel skoraj cel teden, so mu zbijali 4 zobi naenkrat, 2 zgoraj in 2 spodaj..tako da ni mogel gristi. Zavracal je vso hrano, niti poskusit je ni hotel....pa sem bila vstajna, ga animirala in mu pasirala sadje, kosilo pretlacila in je jedel (sicer pa je hrano na koscke narezano). Ko so zobki zbili ven je spet normalno zacel jesti. Bo minilo, ceprav vem da se sekiras, sem se tudi jaz full, vedno jih nekaj muci ce nocejo jest...al zobki, al vrocina....glej da dosti pije.

clock-img

18.07.2009, 23:16

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Nasemu je tako zbil se 16.zobek, ne spimo pa tako ali tako ze 15.mesecev user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem