writing-img

zobki

clock-img

10.10.2009, 10:45

clock-img

anna20

pencil-img

33

Pozdravljeni!

Sem že iskala po forumu pa nisem najdla odgovora na moje vprašanje ki pa je: zanima me če je lahko kaj narobe ker naša 10 mesečna punčka še nima zgornjih srednjih sekalcev ima pa spodnja in pa zgoraj tista dva ki sta zraven srednjih sekalcev. Skrbi me ker naj bi dobil otrok najprej spodnja srednja sekalca potem pa zgornja srednja sekalca. Ali je imela katera podobno in pa ali ji bosta srednja sploh zrasla?user posted image se opravičujem če sem preveč zakomplicirala.

Hvala že v naprej za odgovor

clock-img

10.10.2009, 11:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Naš je star 11 mesecev, spodaj ima obe enki in 1 dvojko, zgoraj pa ima 2 dvojki, ki sta že zelo veliki in zdaj gresta še obe trojki ven, o enkah pa ne duha ne sluha. Niti pomislila nisem, da bi bilo zato kaj narobe, zakaj leuser posted image . Je pa smešen in vsak ki ga vidi z velikimi dvojkicami se smeji in mu reče mali vampirčekuser posted image . Bodo že prišle tudi enice, nič bat, niso vsi otroci po knjigiuser posted image

clock-img

10.10.2009, 11:18

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Moj je star 15 mesecev in ima zgorne 1,2,in 5, ter spodaj 1 in sedaj mu gredo ven 5.

clock-img

10.10.2009, 12:36

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nič ni narobe. user posted image

clock-img

10.10.2009, 14:13

clock-img

anna20

pencil-img

33

ok...hvalauser posted image   za pomiritev...sem že mislila da bo ostala brezuser posted image

clock-img

10.10.2009, 14:48

clock-img

vanilla

pencil-img

875

No, ko že mate ravno to temo, pa mene samo informativno nekaj zanima. Do kdaj najkasneje pa sploh zraste prvi zobek? Oz. ali obstaja neka zgornja starostna meja, da pogleda prvi zobek ven in da če recimo prekorači to mejo in je še brez zob, da pa je kaj narobe?

clock-img

10.10.2009, 15:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

No, ko že mate ravno to temo, pa mene samo informativno nekaj zanima. Do kdaj najkasneje pa sploh zraste prvi zobek? Oz. ali obstaja neka zgornja starostna meja, da pogleda prvi zobek ven in da če recimo prekorači to mejo in je še brez zob, da pa je kaj narobe?

Enkrat mi je ena rekla, da je njen otrok dobil prvi zobek šele pri 15 mesecih. Sploh ne vem zakaj je nekoga strah, da je kaj narobe, če ni kmalu zobkov, nikjer še nisem zasledila, da bi to bilo narobeuser posted image .

clock-img

10.10.2009, 16:48

clock-img

slutnja

pencil-img

217

ja pa je lahko zelo narobe... moja sestra ki jih pri 14 mesecih ni dobila je sla na slikanje in  nato so ji nekako rezali dlesen... da so potem lahko zobki prisli na plano.
sploh pa je tudi meni rekla babca, ki je bila na obisku okrok dojenckovega 6meseca, da pri 9 mesecih naj gredo vsi dojencki z in brez zobkov zobozdravniku,... vem da v nasi ordinaciji posljejo sami vabilo z datumom in uro na pregled.. tko da se 3 mesece in potujemo tja.

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

clock-img

10.10.2009, 16:50

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

ja pa je lahko zelo narobe... moja sestra ki jih pri 14 mesecih ni dobila je sla na slikanje in  nato so ji nekako rezali dlesen... da so potem lahko zobki prisli na plano.
sploh pa je tudi meni rekla babca, ki je bila na obisku okrok dojenckovega 6meseca, da pri 9 mesecih naj gredo vsi dojencki z in brez zobkov zobozdravniku,... vem da v nasi ordinaciji posljejo sami vabilo z datumom in uro na pregled.. tko da se 3 mesece in potujemo tja.

No to sem hotela slišat, kaj je lahko narobe. Hvalauser posted image A pa če ne bi rezali, ne bi ven prišliuser posted image

clock-img

10.10.2009, 16:53

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Moj brat je prvega dobil pri 11. mesecih, pol so pa tudi vsi ostali pokukali hitro na plano, kot gobe po dežju. user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

clock-img

10.10.2009, 16:57

clock-img

slutnja

pencil-img

217

No to sem hotela slišat, kaj je lahko narobe. Hvalauser posted image A pa če ne bi rezali, ne bi ven prišliuser posted image

nebom pametvala ampak kokr so rekli da NEBI KER SO SE KORENINE NAROBE ZARASCALE OZ OBRNILE ZOBKE.
tko da ... vem pa ko sva se glih z mami pogovarjale od nase male...pa je bila  tudi ta tema..

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem