writing-img

zobobol v pozni nosečnosti

clock-img

02.05.2009, 17:10

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

sem 5 dni čez rok in me je pričel neznosno boleti zob....res neznosno, ker danes v celju ne dežura več noben zobozdravnik, da bi ga povprašala, sprašujem vas, tiste ki ste imele morda iste probleme, ali mi bo v tako pozni nosečnosti sploh kaj delal ali ne. S čim si naj pomagam....hvala vam

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

02.05.2009, 17:16

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

odvisno za kaj gre, al je bil zob že kdaj zdravlen, al te je že kdaj bolel, kakšna je ta bolečina,...
jst sm bla 1 tedn pred rokom ko me je začel bolet, pa sem šla do svojega zobozdravnika, samo je bil zob že neštetokrat zdravljen, brez živca in je rekla, glede na bolečino ki jo imam da mine, d anaj počakam kakšen dan, ker drugače bi bilo treba zob pulit, kar mi seveda ni dišalo,...in je res še isti dan nehalo bolet,...to je moja izkušnja, več pa ne vem,...

clock-img

02.05.2009, 20:12

clock-img

dany82

pencil-img

70

Probaj pisat Pušenjaku na med over net, on ti bo iz prve roke vedel svetovati da boš lahko bolj mirna  user posted image

Jaz sem imela hude težave z modrostnim zobom med 11 in 16 tednom in sem lahko vzela naprosin, za kasneje pa ne vem  user posted image

clock-img

03.05.2009, 10:53

clock-img

roberta

pencil-img

503

če bolečina ne bo prenehala, kar pojdi do zobozdravnika. saj injekcijo zoper bolečine lahko dobiš, tako, da ti tudi lahko "dela" na zobu. edino slikanje ne pride v upoštev...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem