writing-img

zobozdravnik na obali

clock-img

13.12.2006, 20:12

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Pozdravljeni!

Zanima me, če mi lahko svetujete glede izbire zobozdravnika za otroka na obali. Prikukal je na plano že 8. zobek in je skrajni čas, da se gremo nekomu pokazat. Hvala za vaše nasvete user posted image !

Cuma

clock-img

13.12.2006, 20:47

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Edina pedontologinja je Barbara Jelen v ZD Lucija ampak zna bit, da je že na porodniški. Ko smo bili zadnjič pri njej, je namreč imela že kar velik trebuh.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

14.12.2006, 07:22

clock-img

Anonimen

mi smo bili včeraj v Zd kOPER, ful prijazna zobozdravnica..Mali najprej ni hotel odpreti ust, pa je vzela neko žabo z velikimi usti in ji je nekaj šarila, tako, da se je mali ojunačil....Skratka 14 mescev, 14 zob...vse Ok.

clock-img

14.12.2006, 23:17

clock-img

Mojra

pencil-img

51

Pri nas v Izoli pa smo dobili kar vabilo user posted image na dom pri 12.mesecih. V zdravstv. domu je zasebna ordinacija in zobozdravnica je ZELO prijazna, ponovno nas je privila za april ko bo imel 19.mesecev.

clock-img

16.12.2006, 19:44

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Hvala za nasvete!user posted image

Najbrž bomo tudi mi dobili kakšno vabilo na dom, najbrž iz ZD občine kjer smo prijavljeni a ne?

Mojra: A misliš Diano Okretič?

clock-img

16.12.2006, 22:19

clock-img

Mojra

pencil-img

51

NE ime ji je MIRJAM BRAJNIK - in je zelo, zelo prijazna, moj je kar usta odpiral...drugace jih pa zelooo ne rad...

clock-img

23.12.2006, 22:44

clock-img

ona

pencil-img

3685

NE ime ji je MIRJAM BRAJNIK - in je zelo, zelo prijazna, moj je kar usta odpiral...drugace jih pa zelooo ne rad...

Jaz se tudi pridružujem temu mnenjuuser posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 23.12.2006 22:45:22 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem