writing-img

zrela posteljica

clock-img

20.04.2005, 20:29

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Oj

No danes sem bila na pregledu, sem v 35 t. in je G rekla da je posteljica zzelo zrela ze kalcinirana, in sicer za 38 t.Pupika ima okoli 2200g, drugace je vse vredu, ampak me je narocila spet v ponedeljek, potem me bo pa dala na dopler.

Ce ve katera kaj vec o tem naj se javi

Malo me je kar strah ker jaz se še nisem psihicno pripravla da bi sla rodit, pa za pupiko me je tudi strah, ko pa je se tako majhna.

nazadnje sem bila na pregledu pred dvema tednoma in od takrat se nisem nic zredila, pa pupica je tudi bolj malo pridobila, ali to pomeni da taksna posteljica daje otrocku vedno manj hrane?

pa lep pozdrav vsem

papa

Urska//in:roza::duda:

clock-img

20.04.2005, 21:09

clock-img

čani

pencil-img

13

Men so isto rekl v 37 no po 5 dneh sm dobila popadke, tko da smo šli rodit.

clock-img

20.04.2005, 21:46

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Taksna posteljica otrocku ne dovaja dovolj hrane. Ponavadi sprozijo porod, kar je edina pravilna resitev. Jaz bi zagnjavila in sla rodit na tvojem mestu. V 35. tednu so pljucka ze zrela in ni sploh problema za taksnega otroka..

Zakaj do tega pride pa noben tocno ne ve.. Poskusi cimvec pocivat, lezat na boku..

Nic bat! :rozica:

P.S. Doplerja tokrat nisi imela?

clock-img

20.04.2005, 22:29

clock-img

Anonimen

Dopler ni nič drugega kot UZ, ko vklopi zvočnik, da sliši utrip srčka tvojega :duda:.

clock-img

20.04.2005, 22:57

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo,

tudi jaz sem imela v 35 t že 'staro', kalcinirano posteljico..ker me je skrbelo, kaj je s tem, mi je G pojasnil, da to ni nič takega in naj ne skrbim:)
Rodila sem potem 6 dni pred PDP- čisto po naravni poti, ničesar mi niso sprožili.
Skratka: ni vzroka, da bi te karkoli skrbelo;)

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem