cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Očka v 8. tednu

calendar-img

Bodoči mamici omogočite čim več krepčilnega spanja. Tudi sredi popoldneva, če ji tako ustreza. In veste, kaj ji bo zagotovo prijalo? Masaža stopal!

Ste se že odločili, ali boste šli skupaj s svojo nosečnico na prvi pregled? Skupni pregledi so odvisni izključno od vajinega dogovora, če dovolite, pa vam prišepnemo na uho, da nikakor ne zamudite pregleda, imenovanega nuhalna svetlina, ki je na vrsti med 11. in 14. tednom.  Več o tej ultrazvočni preiskavi si lahko preberete pri opisu 11. in 12. tedna nosečnosti. Na tem mestu povejmo le še to, da si boste med to preiskavo lahko na ekranu podrobno ogledali svojega nerojenega  dojenčka. Verjemite, vredno je!

arrow-img

1. TEDEN

2. TEDEN

3. TEDEN

arrow-img

Noseči ste: 1 tednov

Če bo šlo vse posreči, je tole vaša zadnja menstruacija. No, čez dobro leto spet pride…

news-img

Danes je prvi dan vaše zadnje menstruacije, no vsaj za naslednjih devet mesecev! Noseči sicer še niste, a za izračun predvidenega termina poroda, je ta datum pomemben, zato si ga zapomnite. Ta teden se šteje že kot prvi teden nosečnosti.

arrows-img

Preberi več

Naroči se in spremljaj razvoj svojega otroka!

Brezplačne tedenske e-novičke, ki podrobno spremljajo razvoj tvojega otroka.

Tvoj e-mail

Predvideni datum poroda / rojstni dan

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem