cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Kaj način spanja v postelji pove o partnerstvu?

Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom drug proti drugemu? Ste vedeli, da poza v spanju nekaj pove o vajini partnerski vezi?

Kaj način spanja v postelji pove o partnerstvu?

Ste opazili, da v skupni postelji vedno spita na enak način? Baje načini spanja v postelji marsikaj povedo o tem, kakšna ja vajina partnerska zveza. Preverite, kako vidva spita in kaj vajin način spanja pove o vajini zvezi.


#1 "V žličko", ženska na notranji strani

Nakazuje, da je moški v vezi ljubeč in zaščitniški.


#2 "V žličko", moški na notranji strani

Vaš moški potrebuje veliko nežnosti in ljubezni.


#3 Bolj narazen se ne da

Spanje na nasprotnih straneh postelje, pogosto obrnjena s hrbtoma drug proti drugemu, nakazuje na določeno razdaljo, celo hladnost v razmerju. Lahko pa gre zgolj za trenutno potrebo po tem, da se oba partnerja dobro naspita.

 

#4 Eden tako drugi tako

Različne poze partnerjev pri spanju, brez dotikanja, nakazujejo na partnersko razmerje, v katerem eden od partnerjev potrebuje več prostora, svobode, drugi pa več ljubezni in intimnosti.


PREBERITE TUDI: Začinite si zakon z manj znanimi afrodiziaki 


#5 Pasavec

Ko moški in ženska spita oba na hrbtu, ženska z glavo v ramenski vdolbini moškega pomeni, da je ženska v tem razmerju odvisna od moškega. 


#6 Pogovor na blazini

Spanje z obrazom drug proti drugemu, vendar brez dotikanja, kaže na to, da je v vezi izrazita potreba po pogovoru ena na ena. 

 

#7 Filmsko

Način spanja, pri katerem moški leži na hrbtu, ženska pa z glavno na njegovih prsih, pomeni, da gre za sveža zaljubljenca, novo partnersko zvezo. 


#8 Ljubezenski vozel

Ko partnerja spita obrnjena z obrazom drug proti drugemu, s prepletenimi nogami okvirno 10 minut oz. dokler ne zaspita, pomeni, da sta v odnosu ljubeče povezana, vendar kljub temu neodvisna, med njima je veliko intimnosti in seksualne aktivnosti.

 

PREBERITE TUDI: Ženske potrebujejo več spanja kot moški


#9 Spoštovanje

Če se partnerja v spanju dotikata s hrbti, to nakazuje na intimno in sproščeno partnerstvo. 

 

#10 Svoboda

Ko par spi s hrbtom obrnjen drug proti drugemu, brez dotikanja, pomeni, da sta v odnosu sicer povezana, ampak neodvisna.


Kako pa vidva spita? Se strinjata s temi tezami?


news-img

Kako do rednega odvajanja?

Zaprtje moramo prepoznati kot resno težavo. Pravočasno moramo poskrbeti za redno prebavo, ki je pomembna za ohranjanje zdravja in dobro počutje.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem