cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Novo pri Neocelici – možnost obročnega plačila

clock-img

19.9.2010

Poleg izjemnega postopka shranjevanja, dvojne varnosti shranjenih vzorcev in ostalih prednosti, Neocelica svojim strankam omogoča tudi več možnosti plačila storitve.

Novo pri Neocelici – možnost obročnega plačila

Za shranjevanje matičnih celic iz popkovnične krvi Neocelica v sodelovanju z Banko Volksbank d.d. sedaj nudi tudi možnost obročnega plačila z odplačilno dobo do 36 mesecev in ugodnejšo obrestno mero  (12 mesečni Euribor + 2,95% p.a.).
 
Na ta način Neocelica staršem omogoča, da z mesečnim vložkom 48 € v treh letih zavarujejo zdravje svojega otroka za vse življenje.

Informacije o pogojih in potrebnih dokumentih za obročno odplačevanje dobite na telefonski številki Banke Volksbank 01 53 07 584, dokumentacijo za ureditev kredita in informacije o obročnem plačevanju pa lahko dobite tudi pri Neocelici.

Če vas zanima karkoli o matičnih celicah iz popkovnične krvi ali storitvi Neocelice, bomo veseli vašega klica ali osebnega obiska.


Neocelica d.o.o.
Pot k sejmišču 26a
1231 Ljubljana-Črnuče
 
T 01 560 68 20
  080 8848
F 01 560 68 26
 
info@neocelica.si
www.neocelica.si

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem