cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

NOVO PRI NEOCELICI: Možnost plačila na 12 obrokov

clock-img

23.6.2011

Neocelica skupaj s partnerjem, skupino Cryo-Save, do nadaljnjega omogoča možnost plačila na 12 mesečnih obrokov brez obresti, za pogodbe sklenjene od 20.6. dalje.

NOVO PRI NEOCELICI: Možnost plačila na 12 obrokov

Ponosni smo, da smo od leta 2007  shranili že več kot 3.000 vzorcev matičnih celic, kar nas uvršča na prvo mesto med ponudniki v Sloveniji. Skupaj z našim partnerjem, ki deluje v 40 državah ter na treh kontinentih, skupino Cryo-Save, pa smo shranili več kot 170.000 vzorcev matičnih celic.

Da bo pot do odločitve ZA shranitev matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu lažja in hitrejša, vam z veseljem sporočamo, da vam skupaj s partnerjem, skupino Cryo-Save, do nadaljnjega omogočamo možnost plačila na 12 mesečnih obrokov brez obresti, za pogodbe sklenjene od 20.6. dalje.

Za nadaljnje informacije ali naročilo nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 88 48 ali izpolnite spletni obrazec.

 

Preberi še:

Srčno popuščanje in matične celice

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem